onsdag 18. mai 2016

Startlån vennesla kommune

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling!


Du må fylle ut Husbankens søknadskjema og sende det til kommunen. Husk å få med alle nødvendige opplysninger og vedlegg, da går saksbehandlingen raskere. Hvis en annen søker på vegne av deg, må vedkommende ha fullmakt. NAV imot papirsøknader på startlån. Startlån for kommuner.


Som saksbehandler i kommunen , finner du informasjon som kan hjelpe deg med behandling og veiledning om startlån. På tidspunktet for klagerens søknad om startlån var saksbehandlingen organisert under enheten Nav Vennesla , Bolig og inkluderingsavdelingen. Kommunen kan gi økonomisk veiledning. Søknad om startlån skal sendes kommunen eller bydelen du bor i. Ikke alle kan få startlån og tilskudd.


Før du søker startlån bør du beregne budsjett og lese om forhold som gjelder lån til bolig. Søknaden sender du til den kommunen du ønsker å kjøpe bolig i. Søk med elektronisk ID. Mange kommuner krever at du har prøvd å få lån i vanlig bank før de behandler startlån søknaden din. Du kan få startlån hvis du er eller har følgende: Barnefamilie.


Du har barn og har økonomiske utfordringer med å skaffe en egnet bolig. Du har behov for å sikre en trygg, god og stabil bosituasjon innen kort tid. En forutsetning for å få tilskudd til refinansiering er at dette bidrar til en varig løsning av dine økonomiske problemer knyttet til bolig. Som prinsipp kan kommunen legge til grunn at jo mer vanskeligstilt husstanden er, jo større andel av finansieringen bør være startlån. Vennesla kommune – Herredshuset, Venneslamoen Vennesla – Vurderingen 3. De svarer med servicetorget når du ringer til.


Bergen kommune bruker for tiden en kalkulasjonsrente på prosent. Varig økonomiske vanskeligstilte husstander kan bli innvilget etableringstilskud slik at de sammen med startlån , kan få mulighet til å kjøpe seg eller beholde en egnet og nøktern bolig. Utbetaling av startlån kan ta opptil uker etter innlevert kontrakt.


Ved utbetaling av lånet må forsikringsselskap og polisenummer oppgis. Når du har kjøpt bolig er det Lindorff AS som tar seg av utbetaling av lån fra kommunen , fakturering, purring, inkasso og besvarer generelle spørsmål om lånet. I løpet av året markeres dette med en rekke arrangementer, og fredag 31. Barnefamilier prioriteres, og lån gis fortrinnsvis til personer som er bosatt i Indre Fosen eller som har nær familie eller jobb i kommunen. Brosjyre om startlån.


Hvis du er misfornøyd med vedtaket, kan du klage til kommunen innen en frist på tre uker fra den datoen du mottok vedtaket. Hvor mye kan jeg låne? Forklar hva du er misfornøyd med og hvorfor du mener vedtaket bør endres. Sjekk hvem som kan få startlån.


Hva det kan gis lån til? I hovedsak benyttes startlån til kjøp av bolig. Hvis det er mulig å få grunnfinansiering i privat bank, kan kommunen toppfinansiere. Slik søker du om startlån til kjøp av bolig.


Send inn søknad i husbanken. Her kan du velge eSøknad eller laste ned søknadsskjema. Dersom du trenger hjelp med utfylling av søknaden, kan du ta kontakt med boligtjenesten i kommunen. Du trenger disse vedleggene: Bekreftet kopi av siste års skattemelding (fås hos skatteetaten).


Har du lav inntekt kan startlånet kombineres med tilskudd eller bostøtte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg