onsdag 11. mai 2016

Fransk bulldog hale

Hundrevis av forskjellige restauranter. Gratis frakt fra 6kr. Eleven is beauty– 30. Nyheter hver hverdag innen K-Beauty og fra klassiske varemerker. Rasen har stående ører Kort hale.


Den offisielle rasestandarden til fransk bulldog finner vi i Frankrike, men det er mange som vil påberope seg opphavet av rasen. Det sies at indianerne i Peru hadde en hund svært lik dagens rasestandar de kalte den Chincha bulldog. Land som Spania og England bør også nevnes blant de land som mener de er opphavet av rasen. Derfor er den en svært populær hunderase. Men den er utsatt for noen helsutfordringer og adferdsmessige særpreg som hundeeiere er nødt til å kjenne til, hvis de vil sikre hunden et langt liv.


Hvorfor kan en bulldogs hale være til gene? Bulldogens hale er anatomisk udformet på en måde, der kan genere. Halehvirvlerene er ofte vokset sammen, så halen ikke egentlig kan logre. Når du kjøper en fransk bulldog , må du akseptere at det sannsynligvis aldri vil bli en naturlig fødsel, og at de kan lide av alvorlige problemer med å gå tilbake eller gå på vei nedover linjen. Et annet potensielt problem i et beslektet område er med franske Bulldog haler.


Fransk bulldog hale

En fransk bulldog er tilfreds uansett hvor den bor. Denne rasen er egnet for bylivet, fordi det er ikke behov for en stor hage. En løpetur er ikke noe for denne hunden, men den er alltid med på en rask gåtur. Den franske bulldogen trenger ikke mye mat, og den korte pelsen er lett å holde ren.


Det er viktig å vaske rynkene i ansiktet. Den tolererer familiens børn og er omgængelig over for fremmede, men med en fjern fortid som kamphund kan den godt optræde udfordrende over for andre hunde. Det kan godt være, at den franske bulldog er en race, der ikke gør meget, men snakke: det kan de! De sammensætter en masse små lyde, gab og gnaskelyde til deres eget lille sprog, Med tiden kan du næsten lære at “snakke” med din bulldog , hvis du gør dig umage og lære at efterligne hundens besynderlige snakken.


Fransk bulldog hale

Norges største Nettbutikk for Menn! Trygg og sikker netthandel. Her blev de krydset med engelske dværgbulldogger, muligvis medbragt af tekstilarbejdere, som af bitter nød var flyttet fra England til Normandiet. Hannhunder er fra til centimeter høy. Bena er vanligvis relativt korte.


Tisper kan veie til kilo. Genet ansvarligt for kort hale , solidt forankret i klippen og nedarves fra generation til generation. De fleste franske Bulldogs er født medkorte haler , at ingen yderligere manipulationer ændre deres længder. Det var tre raser hvor mer enn av kullene ble født ved hjelp av keisersnitt, og disse var bulldog , boston terrier og fransk bulldog.


Vet ikke om det finnes noen tilsvarende tall for Norge. Pusteproblemer (nå har folk ulike tanker om hva pusteproblemer innebærer da) har vel alle franske bulldoger i større eller mindre grad. Den har et stort, massivt, firkantet hode med nesten flatt skalletak og skarp stopp. Den har bre meget kort snute og store, lavt og vidt plasserte øyne og store, stående flaggermusører. Kroppen er godt rundet, kraftig, muskuløs og pæreformet.


Den snorker meget, men er kun lidt gøende. Den har en kraftful kort og tætbygget krop, opretstående ører, et fladnæset hoved og en medfødt kort hale. Pelsen er kort og kræver ingen pelspleje.


Fransk bulldog hale

Racen er generelt venlig overfor mennesker, men kan have problemer i forholdet til andre hunde. Fransk Bulldog er en decideret selskabshund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg