onsdag 4. mai 2016

Blocket hund

Lynrask hjemlevering av hundemat av kvalitet. Bestill på nett - rask levering! Høy kvalitet, tilpasset din hund. Levert raskt og gratis på døren. Når kun det beste er godt nok!


Let adgang til klinikken fra motorvej.

Att köpa hund är ett stort ansvar och skall inte vara en ogenomtänkt impulshandling. Mobilsurfare - gå hit istället! Hund Katt, Mönsterås. Idag 19:Ragdoll birma. Gå direkt till innehållet.


Blocket är Sveriges största marknadsplats. Svenska Kennelklubben. Här hittar du även uppfödare och kontaktuppgifter för respektive hundras.


Sökfunktionen ger dig en indikation på önskade egenskaper för varje hundras, för bredare urval kryssa i fler rutor.

Att tänka på när du köper hund. När du söker efter hundar på blocket finns det vissa detaljer du vill hålla ögonen på. Du vill också veta om din valp har blivit vaccinera veterinärbesiktad och chipmärkt. Billiga hundar hittar man inte av renrasiga hundar om inte något speciellt har inträffat, tex.


Du bör ha tidigare erfarenhet av denna typ av ras och jobba och träna med din hund på ett reko sätt. Du älskar att spendera din fritid på roliga utflykter i skogen men vid regnigt väder vill du hellre stanna hemma med en mysig Vilja under täcket. Vilja tycker inte om andra hundar och söker därför efter ett hem utan annan hund. Han bor hellre lantligt än mitt i stan, men han tycker om människor och andra hundar och han har gått på hunddagis vilket har fungerat jättebra. Zarco behöver ett hem med minimalt med ensamtid och han följer gärna med på det mesta och är lätt att ha med sig.


Hans nya livskamrat gillar långpromenader precis som Zarco och har en belöningsbaserad och modern syn på hundträning. Vi sprider information, utbildar och väcker debatt – och visar på den stora glädjen och nyttan med hund ! Många hundar i föreningen är köpta på blocket , framförallt äldre generationer. I veckan köpte jag en hund på blocket , en valp på veckor.


Allt verkade så himla seriöst, säljarna var noga med att kolla upp att jag verkligen kunde ta hand om hunden osv. Vi har mailat o pratat i telefon sen en månad tillbaka, jag har även varit o hälsat på några gånger. Den viktigste bruksegenskapen hos norske hunder er at den skal kunne fungere som familiehun både mentalt og på turer i skog og mark.


I raseavl er det viktig at hundene har de egenskapene rasen skal ha,og på utstillinger bedømmes hver enkelt hund opp mot den offisielle rasestandarden. Vänligen läs kraven vi ställer på blivande ägare. Intresseanmälan är inte bindande.

Observera att mått och vikt kan vara ungefärliga och att de kan komma att ändras något med tiden, även för vuxna hundar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg