fredag 13. mai 2016

Alpakka silke oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!

Sminke, hudprodukter, accessories, tannpleie, hår. Gode produkter på tilbud. Skjønnhetsprodukter på nett. ALPAKKA SILKE inneholder baby alpakka og mulberry silke. Nydelig myk og eksklusiv kvalitet.


Spesielt velegnet til babyplagg og tilbehør. Plagget må vaskes separat. ALPAKKA inneholder 1 ren alpakka for den kresne og kvalitetsbevisste!

Silke kommer fra Kina. Utrolig myk og behagelig! Råvaren til denne kvaliteten kommer fra Peru og Bolivia. Fransk babytøy er kjent for å være tres chic - klassisk design, delikate farger og luksuriøse materialer. Dette er vår variant av fransk babykolleksjon, der det er tenkt på både stil- og komfort.


Strikkefasthet: masker på pinne nr. Vårt utvalg av farger i beholdning vises i firkanten nedenfor. Finner du en farge i karusellen til venstre som vi ikke har i lager, kan vi bestille denne for deg.


Garnfibrene er ubehandlet, det betyr at de kun er vasket og ikke utsatt for kjemisk behandling før farging. Garnet gir utrolig myke og lune plagg som ikke klør. Fargene blir spesielt vakre i alpakkafiber og garnet egner seg særs godt til lekre kofter, gensere, jakker og tilbehør som luer, halser og skjerf både til voksne og barn. Bla i vårt arkiv, og finn din favoritt! Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt.


Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy? Babyull Lanett garn. Mandarin Petit garn. Tynn Merinoull garn.

Alpakka silke garn. Vi har tatt alpakkagarnets supre egenskaper og kombinert dette med silke. Finn frem dine fineste strikkepinner.


Heftet inneholder oppskrifter i. Her får du et svært drøyt garn som er godt å strikke med og som gir et jevnt maskebilde. Garnet er velegnet til alle typer plagg til både barn og voksne. Jeg strikket først ei lue etter denne oppskriften fra Garnstudio. Den lua likte jeg godt, og laget min egen variant. Her er en slags oppskrift : Legg opp m. For vi kjenner vel alle til kriblingen i strikkefingrene – den som plutselig oppstår mens du blar deg igjennom ulike oppskrifter , og som forteller deg at nå, akkurat nå har du funnet strikkeoppskriften til ditt neste prosjekt.


Oppskrifter for ethvert strikkeprosjekt. Og det er mye å velge i! Garnet har beholdt alpakkafiberens mykhet og slitestyrke, mens ull sørger for god elastisitet og fin struktur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg