onsdag 18. mai 2016

Avskjedskort kollega tekst

Skal du skrive en hilsen til en kollega som slutter i jobben? Da kan vi hjelpe deg med teksten. På denne siden får du en rekke forslag til tekst som kan passe å skrive på kortet til en god kollega. Trenger du et godt sitat? Vi vil også komme med et par forslag til hva du kan skrive på kaken til en som skal slutte i jobben.


Da begynner jo snart julebordssesongen og i den forbindelse skal vi på et ark skrive ned et positivt ord om hver kollega.

Jeg har bare gode kollegaer som jeg liker kjempe godt. Men allikevel syntes jeg dette er vanskelig for vil jo gjerne bruke andre ord enn snill og grei osv. Avskjedskort til en kollega Dette er et kort jeg har laget til en kollega som sluttet på fredag. Bakgrunnen har jeg laget selv av akvarellark (300g), gesso, Distress crackle paint, distress ink, lumiere og glimmer mist.


En kollega har fått ny jobb, og jeg fikk i oppdrag å lage kort. Fikk lyst til å prøve meg på Mariannes tryllekort, laget etter tutorial hos StampARTic. Utstanser fra Martha Stewart, stempelmotiv fra Bildmålarna fargelagt med promarkers og skåret ut med die fra spellbinder, vimpler fra La-La Land. Forside Fellesforum Anonymforum - Skravle Jeg trenger en kort tekst som jeg kan skrive i et kort til en kollega som skal slutt.


Vi har en kollega som har siste dagen i morgen, og vi har kjøpt et gavekort til ham.

Men så dumpet det plutselig et kort ned på pulten min, med spørsmål om jeg kunne skrive noe fornuftig i det. Skrive på kort - Sosial prat og humor. Noen med noen tisp?


Det er vigtigt at udtrykke sin taknemmelighe men det er ikke altid lige let at finde den rette formulering. Disse tekster kan hjælpe dig til at blive inspireret til at formulere den helt rigtige takkekort tekst. Det kan også være, at en tekst passer på lige dine følelser, og så kan den selvfølgelig bruges præcis som den er. I lange, kalde vinternatt det vert ei stjerne tent. Ho minner oss om Frelsaren som Gud har til oss sendt.


Og stjerna, ho vil seie oss at Gud han har oss kjær. Det er et utfolderkort og jeg fant oppskriften her. Halvveis lukket igjen. Her laget jeg ett avskjedskort til en kollega. Jeg har jobbet som vikar via Manpower innen Renhold på Hovde Bygget i over ett år.


Denne fredagen som var, okt, så gikk desverre mitt vikariat ut. Dermed så ble dette min sistre dag sammens med verdens beste kollegaer på Hovde, og jeg laget da ett kort til verdens beste Kollega Berit. Gjorde faktisk dette selv i forrige uke.


Jeg skrev: Jeg vil gjerne benytte anledningen til å takke deg for all hjelp. Vi ønsker dere all lykke i verden og en dag dere aldri vil glemme. Kjærligheten får ikke jorda til å snurre.

Men det er kjærligheten som gjør det verdt å bli med på noen runder. Har du en medarbeider som slutter, har bursdag eller skal i permisjon, er en sang eller tale et hyggelig innslag. Det samme gjelder for firmafester og blåturer. Alle behøver en venn iblant, så ta godt vare på den du fant. Morsomme sitater, ironiske vitser og dumme forsnakkelser om det aller meste.


Smil til verden, og du får en støvel i trynet. Smil igjen, og du har et nytt par!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg