torsdag 19. mai 2016

Sunne blåbær oppskrifter

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett.


Bestill drømmeferien med Agoda.

Vi har samlet de beste oppskriftene til deg som vil gå ned i vekt, oppskrifter til deg som er veldig travel, oppskrifter til deg som ikke skal ha gluten og oppskrifter til deg som vil spise vegetarisk. Glem alt om å hoppe over frokosten, kjedelige matpakker og middager fra den lokale hurtigmatsjappa – vi har sunne oppskrifter for enhver smak. Ida Gran-Jansen elsker pannekaker, og aller helst vil hun spise det til frokost hver dag. Da er det en fordel at det finnes en litt sunnere variant - som disse bananpannekakene. Med rimelige ingredienser og kort tilberedningstid er det også perfekt frokostmat for studenter.


Jo modnere bananene du bruker er, jo søtere er de, og jo bedre blir pannekakene. Oppskriften viser Ida i programmet.

Smoothie kan lages veldig enkelt med appelsinjuice, jordbær og bananer, men vi skal i denne artikkelen se på noen mer spennende oppskrifter. Sunne smoothieoppskrifter kan lages ved å bruke forskjellige grønnsaker, frukt, væsker og andre ingredienser som sjokolade, nøtter og kokosmelk. En supergod ide, og allerede idag tar eg første innlegg med fokus på blåbær ! Se blant annet våre oppskrifter på fem enkle, sunne og billige fiskeretter. Få også sunne oppskrifter som holder blodsukkeret stabilt og mange andre oppskrifter på sunn og slankende mat. Hvem elsker ikke muffins?


Særlig når du kan få dem både sunne og gode! Lager du dem kvelden i forveien har du en rask, sunn og supergod frokost, som gir energi både til skole og jobb. Blåbær : Her får du masse antocyaniner, som kan forebygge kreft og redusere betennelsesnivået i kroppen.


De kan forebygge og til og med bremse utviklingen av aldersbetingede øye- og hjertesykdom. Blåbær er på ti-på-topp-listen over de mest antioksidantrike matvarene vi har. Med små grep kan du lage desserter som også gir kroppen litt mer å gå på. Sunne skolebrød er grovere skoleboller som bakes med sammalt hvete og fylles med litt vaniljekrem og masse blåbær.


Smaker kjempegodt som turmat. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.

Smelt litt smør i en varm stekepanne. Bruk en øse til å helle i røre til den nesten dekker hele bunnen. Stek pannekaken på middels sterk varme i 1–minutter, eller til røren har stivnet på oversiden. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Skræl bananen og skær den i små stykker. Kør banan, yoghurt, juice og tre dl blåbær i en foodprocessor eller blender. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg.


Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Mange sunne toppinger til bananpannekaker. Styr unna sukker, is og sirup hvis du vil at bananpannekakene skal være sunne.


Dei fleste har vell fått med seg at det er den internasjonale vaffeldagen imorgon? Til anledningen har eg samla fire sunne og knallgode vaffeloppskrifter fra arkivet mitt. Desse kan du fint nyte til frukost eller lunsj med den beste samvittighet, som gir deg god næring og stabilt bloduskker. Blåbær er noe av det beste naturen kan by på - enten du har plukket dem selv eller kjøpt dem i butikken.


Her finner du gode oppskrifter med disse små kulene. Nydelige blåbær er supermat og passer ypperlig i kaker, desserter, smoothie, müsliblandinger eller som rørt til syltetøy på nystekte pannekaker. Seks sunne smoothies som frisker opp dagen Kickstart dagen med en smakfull og sunn smoothie. Enten du foretrekker smoothie med banan eller bær - finn din favoritt-oppskrift her.


Smoothie bowl som vi på norsk kan oversette til smoothiebolle eller smoothieskål, er tykkere enn vanlig smoothie, spises med skje, og veldig veldig godt! Ha alle tørrvarene i en bakebolle. Spe med melk, litt om gangen. Rør godt mellom hver gang for å unngå klumper.


Tilsett egg og smeltet smør, og rør sammen til en glatt røre. Topping: dl hasselnøtter dl mandler ss honning. Slik gjør du: Bland alle ingrediensene til smoothien godt i en blender til den blir jevn. Ha nøttene på et brett med bakepapir. Og mange skriver og spør om jeg har noen gode oppskrifter.


Saken er at det ikke er noe i veien med smaken på den maten. Det er bare årsaken til hvorfor man unngår brød og pasta jeg er skeptisk til. Rent kulinarisk er det ikke noe veien med å spise gode retter med linser, for eksempel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg