tirsdag 10. mai 2016

Selskapssanger konfirmasjon

For deg som skal arrangere konfirmasjon ! Du finner tekst til konfirmasjonskort, tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger. Vi viser deg også hvor du kan kjøpe konfirmasjonssanger og taler til den store dagen! Konfirmasjonssanger Hva om du kunne kjøpt en ferdig konfirmasjonssang som virker skreddersydd?


Eksempler, tips og råd. Kjøp en ferdig sang eller tale til konfirmasjon eller be oss om å skrive ut fra dine opplysninger! Vi skriver også konfirmasjonssanger på bestilling. I denne omfattende tekst samlingen finner du nå mer enn forskjellige jubileums- og bursdagssanger, mer enn forskjellige sanger til konfirmasjon , og mer enn forskjellige sanger bryllup. I tillegg får du nå velkomstsanger, jubileumssanger, selskapssanger , dåpssanger, takk for maten sanger, bordsanger, morsomme festsanger, sanger til fest, party m. Festsang som alltid blir vellykket!


Sangavisen – en genial festsang Så vel selskapsleker for voksne som leker til barnebesøk er blitt stor suksess på dette nettstedet. Selskapssanger - en eller flere - er fast tilbehør på en fest! Skal du skrive festsanger, er det viktig at du tør å slippe deg litt løs. Her finner du alle type konfirmasjonssanger.


Selskapssanger konfirmasjon

Enten du ønsker en generell sang eller en som er dedikert til gutt eller jente. Du kan også se hvem sangen er fra. Der det ikke står spesifisert kan sangen passe fra flere personer.


I en konfirmasjon kan konfirmanten gjerne takke for gaver etc, og i et bryllup kan man gjerne synge om hvordan livet kan fortone seg som gift – og da gjerne på en morsom måte! Vil tipse om en ubergøy lek som heter stavmikserleken. Du blander eller ting i stavmikseren. Så skal folket smake. MORSOMME FESTSANGER - TIL ENHVER FESTLIG ANLEDNING!


Selskapssanger konfirmasjon

Passer best til store anledninger som et morsomt avbrudd mellom taler, som f. Verten eller toastmasteren bryter inn etter en tale, og leser opp et knippe oppdiktede telegrammer fra kjente personer. En komplett informasjonsside med tips, rå sanger og taler til konfirmasjonen. Alt til konfirmasjonen.


Grethe har skrevet sanger i mange år. Nå har hun lagt ut sine beste sanger. Norges største sangarkiv? Skal ha julebord med jobben om en måne og da trenger jeg noen morsomme festsanger. Er det noen som har noen sånne eller vet om nettsider der man kan laste ned gratis?


Blir veldig glad for svar! Vi har noen generelle sanger som er til konfirmant. I tillegg finner du mange varianter der det er direkte til en gutt eller til en jente. Direkte nedlasting av sanger til fest Her har vi gjort det enkelt.


Tenk om du kunne gå på festen og glede deg til å holde tale? De gode øyeblikkene. Vi bruker dine innspill og lager en tale som vil bli husket lenge. Det er ikke umulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg