mandag 2. mai 2016

Lønn vikar assistent skole

Heltberg har lærere som er tydelige, engasjerte, nytenkende og kompetente. Vet du hvor du vil søke? Jeg går som ufaglært assistent i prosent.


Jeg har nå trådt inn som vikar i 1. Har jeg krav på lønn som ufaglært lærer og ikke bare vanlig assistentlønn?

En av de viktigste oppgavene for Utdanningsforbundet er å jobbe for at medlemmene skal ha bra lønn og gode arbeidsvilkår. Her finner du det du trenger å vite om for eksempel tariff, lønnsoppgjør, tariffavtaler, pensjon. Jobber nå som vikar i en barneskole og er ufaglært.


Kommer til å jobbe stort sett hver dag ser det ut som. Du må også være flink til å kommunisere og ha gode samarbeidsevner. Har ikke peiling på hva du har krav på, men min bror er vikar på ungd.


Vikarer får vel høyere lønn enn fast ansatte pr.

Jeg er år, har en sønn på mn og har hatt flere jobber-mest i butikk. Har også en 2-årig høyskoleutdannelse i økonomi og administrasjon. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.


Der viser det seg at vi ikke får lønn som ufaglært lærer når vi går inn som vikar for lærere. Dette begrunnes med at vi ikke har for- og etterarbeid. I Oslo kommune begynner assistentene på lønnstrinn 4. Og så kommer det an på ansiennitet. Og det er ikke alle som får 1. Lønn som assistent på sfo - Forbruker, jus og. SFO, og så supplere med å være vikar på skolen.


Ja, det er et viktig krav for Fagforbundet at alle skal ha lik lønn for likeverdig arbeid. Vi er imot forskjellsbehandling uansett om begrunnelsen er kjønn eller annet. Det er fortsatt langt igjen til at kvinner og menn har lik lønn for arbeid av lik verdi.


Søk etter Vikar som barnehageassistent-jobber i Oslo. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 21.

Nordseter skole er en kombinert barne- og ungdomsskole på Nordstrand. Fra neste skoleår vil vi ha rundt 2elever fra 1. Elevene på barnetrinnet har hvert sitt nettbrett. Skole og AKS samarbeider tett om et helhetlig tilbud for elevene. I dag har jeg vært på jobbintervju hos Adecco og fått jobb som Barnehage assistent.


Jeg ble så glad da jeg fikk jobben at jeg glemte helt å spørre om lønn. CV, samt hvilke rettigheter du har. Vi ser etter deg med en tydelig tilstedeværelse og evne til å engasjere barna.


Vikar er tilgjengelig i Bergen kommune på Indeed. Kurator, Ringevikar, Brukerstyrt personlig assistent og mer! For vår oppdragsgiver, en selvstendig og frivillig organisasjon, søker vi en erfaren vikar på lønn og regnskap. Assistent i barnehage og skole - Sotra. I innleieperioden er det PVS som står ansvarlig som arbeidsgiver og som bl.


En hverdag som PVS- vikar byr på spennende, utfordrende og givende arbeid. Landås skole er en barneskole med 4elever. Ingen dager er like! Skolen er organisert i trinn med til lærere per trinn.


Vi søker etter en vikar som har tro på at arbeid i fleksible areal og et godt teamsamarbeid kan føre til et godt skole - og læringsmiljø for elevene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg