torsdag 26. mai 2016

Kjøp og salg sverige

Skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN. Vi er der for deg når du skal selge hytta di, finne en pent brukt sofa, fly billigst mulig til Praha, eller finne drømmebilen. Norges største nettauksjon. Gjør et kupp - 20auksjoner slutter i dag!


Bli med på spenningen! Her finner du flere nettsider som tilbyr seg og hjelpe deg, med akkurat dette.

En åpen gruppe for alle flyinteresserte. Finn de beste brukte anleggsmaskinene, trakorene, landbruksmaskinene, truckene, skogsmaskinene og lastebilene på Mascus! Det innebærer at du må betale gevinstskatt på prosent hvis du selger fritidsbolig som ligger i Sverige. Da kommunen får nytt navn har gruppa og fått det nye kjøp og salg i lenvik er blitt til Kjøp Og Salg Senja Kommune Gruppen er først og fremst for nær området Senja kommune.


Kjøp , salg , bytte, overtakelser og donering av ting og tang, utstyr, duppeditter og traktorer etc men fortrinnsvis innenfor distriktet Namsos og omegn. Voksiposer gis bort. Her kan du spare penger og samtidig gjøre en.


Begge er varm og god!

Den svarte er fiberfyll. Skisko selges fordi guttungen vokser alt for fort, str 37. Finn den perfekte bilferie i Sverige med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt. Her er litt info fra Norden. Du som vil flytte til Sverige fra et annet lan eller er svensk og har bodd utenlands, kan her lese om hvilke forskjellige typer boformer som finnes i Sverige.


Admin i denne gruppen er: - Marianne Skjelvan-Skjeflo - Astrid-Marie. Hos oss finner du et stort utvalg av biler, båter, MC, bygg og anleggsmaskiner og lastebiler til salgs. Trygg budgivning og sikker betalingsløsning. Gratis annonseringsside for bobilutleie og campingvogn utleie.


Bobil kjøp og salg. Lag dine annonser slik du ønsker dem. I tillegg til meget godt besøkte nettsider, er vi også utgiver av bladet ”Veteranbørsen”.


Bladet utkommer ganger per år og inneholder masse spennende lesestoff om klassiske kjøretøy samt en mengde av kjøp - og salgsannonser. Bladet selges over hele landet samt i Sverige og Danmark.

Det å studere og samle på frimerke av fritidsinteresse, også kalt filateli, er en av verdens største samlehobbyer. En filatelist samler både på filatelistiske objekter og kunnskapen rundt dem. Filatelister samler også på andre postrelaterte objekter som konvolutter, frankeringsmerker. QXL er norges største markedsplass for de som samler på mynter og sedler, med et stort utvalg av norske mynter og sedler, gullmynter, sølvmynter og antikke mynter, samt objekter fra Norden, Europa og resten av verden.


Finn auksjoner fra flere av landets ledende mynthandlere eller private selgere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg