tirsdag 17. mai 2016

Ikea spisebord

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Moderne produkter av god kvalitetsdesign. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Se vårt store utvalg.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Spisestuebord med plass til alle. Enten du leter etter et lite spisebord eller et stort spisebord , har vi utvalget for deg. Med slagbor uttrekkbare spisebord eller spisebord med illeggsplate kan du enkelt gjøre plass til flere når du trenger det.


Har du liten plass har vi også vegghengt klaffebord som sparer plass når bordet ikke brukes, siden det kan legges ned. IKEA har stort utvalg av møbler til din spisestue. Enten du trenger langbord til spisestue, et lite kjøkkenbord eller et fleksibelt spisebord med ileggsplate. Vi i IKEA er opptatt av å kunne tilby spisestuesett som dekker alle behov og stiler, derfor har vi sørget for å alltid ha et rikt utvalg av spisegrupper. Velg mellom spisegrupper for alt fra to til seks personer, med muligheter for utvidelse.


Vedlikehold av spisegruppen din Våre spisebord med stoler kan enkelt vedlikeholdes med en klut. Alle spiseborde i IKEA bliver testet for at sikre, at de lever op til vores høje krav til sikkerhed og miljø. Hvis du gerne vil se, hvad et specifikt spisebord består af, skal du klikke ind på modellen, og se under fanen ”Materialer og miljø”. Hos oss finner du et stort utvalg spisebord i ulike design og former.


Velg mellom rektangulære, kvadratiske, ovale og runde spisebord som passer både til kjøkket og spisestuen. Kjøkkenbordene kommer i flere farger som hvitt, svart, eik og brunt, derfor vil du garantert finne bordet som passer stilen din. På Chilli finnes det spisebord og kjøkkenbord i en mengde ulike stiler, farger og former.


Vi har bord i klassisk, rustikk, vintage, moderne og retro stil, bare for å nevne noen, og du kan garantert finne noe som faller deg i smak.

La familie og venner samles rundt spisebordet. Fagmøbler har et stort utvalg av spisebord av god kvalitet. Vi har runde spisebord , uttrekkbare spisebord og spisebord med ileggsplater. Flotte kjøkkenbord gjør middagen til en fest. Du kan også velge mellom kvadratiske, rektangulære, ovale og runde spisebord i forskjellige materialer og design, slik at du finner det spisebordet som passer din personlige stil.


Vi tilbyr et meget bredt sortiment av møbler og interiørprodukter. Flere forskjellige modeller og priser. Handle raskt og enkelt på Ellos. Klikk deg gjerne forbi kategorien stoler, for å finne kjøkkenstolene som passer ditt nye spisebord ! Et spisebord har flere funksjoner, men først og fremst fungerer det som et samlingspunkt for hele familien til middager og andre aktiviteter. Vi leverer møblene dine raskt hjem til døren din!


Da er det praktisk med et spisebord med ileggsplater. Kjøp nå – betal om måneder! I stedet for å velge et bord som er for stort i rommet, og som blir massivt i innredningen, kan du velge et mindre bord med muligheten for uttrekk. Er du på utkikk etter spisebord ? Da har du kommet rett sted.


Våre bord kommer i en rekke ulike utførelser, materialer og farger. I vårt sortiment finner du runde, rektangulære og ikke minst uttrekkbare spisebord. Bordet fylder minimalt da det kan klappes helt sammen, eller kun benytte bordet med den ene klap oppe. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.


Fint bord på alle vis, men tåler veldig lite fukt. Vårt bord svulmet, fikk sprekkdannelser og en stor hvit flekk etter at det lå litt vann igjen på bordet noen få timer. Bordet er under fire måneder og en bør kunne forvente mer at et spisebord i denne prisklassen. Vi skal jo tross alt ha mat på bordet ? Det skal gjerne også kunne brukes mye og samtidig holde i flere år.


A-Møbler har et stort utvalg spisebord i ulike design, størrelser og materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg