tirsdag 24. mars 2015

Øyekontakt forelskelse

Så fint at du har funnet en du liker! Ut i fra det du skriver, kan jeg ikke si sikkert om hun liker deg eller ikke, men det at dere har øyekontakt og at hun legger merke til deg, er et godt tegn og et fint utgangspunkt. Tenk bare på et forelsket par. Det er vanskelig å si nøyaktig hvordan du skal løse dette, for det er jo ingen grunn til at du skal forandre på deg selv. Det som eventuelt kan være en løsning er å prøve å unngå øyekontakt i noen tilfeller, og se hvordan det fungerer.


Tidligere har forskning vist at mennesker bruker ulike måter for å signalisere sin romantiske interesse for noen, blant annet ved ikke-verbal atferd og kroppsspråk, som øyekontakt og tilfeldig berøring, som for eksempel å lekent røre ved noens hår, sier Leongomez og fortsetter;- Vår studie viser at folk også modulerer sine stemmer for. Det er nesten ubegrenset hvor mange tegn og signaler som kan formidles med øynene. Vi kan bruke dem til å oppnå øyekontakt , unngå øyekontakt , se ne flakke med blikket, stirre stivt fremfor oss, eller rett og slett lukke dem. Dersom daten min ser etter meg, når jeg kommer tilbake, dvs.


I forelskelsen elsker du måten den andre får deg til å føle deg på. Oxytocin, som utsondres ved kroppskontakt, øyekontakt og nærhet, er limet som holder paret sammen. Hopp til listen med tegn på forelskelse.


Tegn på at du er forelsket: Konstant begeistring. Du smiler uten stans mens du dagdrømmer om en viss person. Det er nærmest umulig å tenke på noe annet, og det er ikke så rart – vi er nemlig på vårt aller lykkeligste når vi er forelsket.


Ofte så er det gjennom øyekontakt at to personer først får kontakt. Før noen sier et eneste or så har nemlig øynene allerede sendt ut avslørende meldinger. Varme smil, øyekontakt , et klapp, en klem, stryking over ryggen eller en hviskende oppmuntring er budskap som forteller at man setter pris på hverandre.


Tips 4: Vis engasjement. Når vi blir engasjert i noe, enten på jobb, i idrett eller en konkurranse, gleder vi oss gjerne over utfordringene vi møter. Forelskelse ting jenter gjør når vi er forelsket.


Er personen sjenert vil de nok smile litt blygt å ta blikket til seg så snart du har oppdaget dem. Er de mer utadvendt og selvsikre vil de holde blikket lengre og kanskje til og med flørte litt med øynene når du møter blikket deres. Jeg synes øyekontakt er vanskelig når jeg liker noen.


I mange andre land kan øyekontakt fra en jente virke som en invitasjon til noe mer. Derfor kan det ofte bli misforståelser når norske jenter er på ferie. Vi er hyggelige av natur, mens motparten leser noe annet av oss.


Du kan ikke overbevise med øyekontakt Man skal ikke overbevise med øyekontakt , for det kan ha motsatt effekt. Sørger for øyekontakt i små perioder av gangen. Gjør ting som å rette på slipset sitt. Står og sitter med rett holdning.


Skyver skuldrene tilbake og skyter brystkassa frem. Ser sitt snitt til å komme med diskrete opplysninger om seg selv som for eksempel jobben, økonomien eller bilen sin. Jeg sliter også forferdelig med å ha øyekontakt med folk, men jeg får ikke direkte angst av det, jeg synes bare det er ubehagelig og vanskelig. Slik som deg, så går det greit med venner for meg også. Etter den intense forelskelsen går nivået tilbake til normalt.


Jeg vet ikke hvorfor jeg har det sånn. Noen tror at de har valgt feil partner, når tiltrekningen og lysten ikke er like stor. Men seksualiteten er bare i endring. Nå blir intimitet og tilknytning viktig.


En litt mer tricky ting er kroppsspråk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg