mandag 9. mars 2015

Matheo navnedag

Dette er en liste over norske navnedager sortert etter dato. Et guttenavn av slavisk opprinnelse. Skikken å feire navnedag oppstod i den tidlige kristne kirken, nærmest for å redusere betydningen av fødselsdagsfeiringen.


Feiring av fødselsdagen ble oppfattet som en hedensk og ukristen skikk. Flere børn og unge end voksne og ældre hedder. Matheo er et sjældent navn i Danmark. Finn din eller andres navnedag.


Du kan også søke på dato slik at du kan følge med på når noen i din familie eller vennekrets har navnedag. Januar regnes som dagen da Jesusbarnet ble omskåret og båret frem for menigheten, tilsvarende dagens barnedåp og dermed som den dagen Jesus fikk navn. Navnedager i januar. Se hvem som ringer! Prøv vår app gratis i dager.


Bare ut ifra disse tre, nokså like, guttenavnene kan man si noe om foreldrenes alder. Trendene ofte fra Sverige. Mange trender er internasjonale. Særlig arver vi navnetrender fra Sverige. Bedriftsengasjement, eiendomsgrenser, navnedag og annen offisiell informasjon som kan være av interesse.


Nina Betydning: Blomst Forklaring: Jentenavnet er opprinnelig en russisk kortform av Antonina, som er en feminin form av Antonius, som kommer fra et romersk slektsnavn, som igjen stammer fra et etruskisk navn med ukjent betydning, men navnet er ofte tatt for å stamme fra det greske ordet anthos, som betyr blomst. På jakt etter et navn på M til babyen din? Jeg elsker å lage dåpskaker. De blir så himla søte! Av Anne Victoria Frogner, Klikk.


Det er sosialt akseptert å finne særegne navn. Da blir gjerne de konforme trygge navnene uaktuelle, sier Jørgen Ouren, navnestatistiker i Statistisk sentralbyrå. Adelen er en litt morsom overraskelse på jentelisten. Vi vet ikke helt hvor det kommer fra, sier Jørgen Ouren til Foreldre.


Splitte mine bramseil… Hvem vil vel ikke feire som Kongen på havet når man fyller år. Kake med kart og skatter, sjørøverhatt cakepops og det måtte jo også være sjørøverkrok cakepops. Detta är en lista över Sveriges namnsdagar sorterad efter datum.


Hans navn: usikker betydning, men det kommer fra det norrøne navnet Sundri som kan bestå av to ord som betyr svømme og fred. Pigenavne og Drengenavne. I tillegg har han navnedag 17. Leander år ble storebror.


Hele familien er lettet og glad for at alt gikk bra. Hilsen en kjempeglad farmor Dagens gullkorn Virkelig vennskap er en plante som vokser langsomt. Samira, 4bærere. Heisann og velkommen til bloggen min! Jeg setter stor pris på at du kommer innom og ser hva jeg driver med.


Du er hjertelig velkommen til å skrive noen ord også hvis det passer, så kanskje jeg kan besøke deg også om du har blogg? Merker jeg synes det er skikkelig vanskelig dette med navn på barnet. Svigerfamilien er veldig negativ til alle navneforslag vi synes er fine, og vil veldig gjerne ha gjennom sine egne.


Jeg blir lei meg av det hele. Har to navn jeg virkelig liker men de gjør narr av det og kommer med ufine kommen. Hei og velkommen til min kakeblogg.


På denne siden vil jeg dele min hobby og kakeverden med dere. Har du spørsmål er det bare å fyre løs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg