tirsdag 17. mars 2015

Grå kjøkkeninnredning hvilken farge på vegg

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Mange med vinduer i stål har også mørkere grå farger. Sjekk med leverandører, utbygger eller rett og slett ved å legge fargeprøver inntil for å se hvilken farge som ligger nærmest. Industriell grå – en blåaktig grå tone.


Oppleves som kjølig, røff og industriell.

Frostet Glass – en grønnaktig grå farge. En lys gråaktig tone med grønne og blå undertoner. Skal til å pusse opp kjøkkenet. Innredningen blir grå og gulv og benkeplate er også i en gråtone.


Har vurdert å bare ha vit og heller sprite opp litt med fargerike detaljer, men det kan fort bli litt kjedelig. Er litt redd for at kjøkkenet skal bli for ensfargen. Hvilken farge ville dere valgt ti. En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, mens veggen på sin side drar seg blålig og kal forteller fargeeksperten.


Se hele hjemmet hennes her!

Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Hvis du liker tanken på et grått kjøkken, bør du vurdere hvor mye gråtonene skal fylle kjøkkenet ditt. I stedet for å gå all in, og velge grått på alle flater, kan du fordele gråfargen. Velg grått til maks. Samme farge oppe og nede?


Det er ikke nødvendig å velge samme fargenyanse på over- og underskap – ei heller på skap på ulike vegger. En god hovedregel er ifølge Skifjeld å velge tungt i bunn. Det kan lønne seg å velge den fargen som vil fremstå tyngst på underskapene og en lysere farge på overskapet. Hvite kjøkken har på blitt en slags standard de siste årene, og det har vært liten tvil om hvilken farge man skal velge.


Nå, etter år, har det hvite kjøkkenet nådd sin peak, og er i ferd med å begynne sin ferd nedover trendbarometeret. Om du går svart kjøkkeninnredning på en hel vegg , er det fint å bryte opp med for eksempel en hylle til kokebøker. Hvitevarer i stål gir også et lite avbrekk i den svarte veggen, slik at den virker mindre massiv.


LES OGSÅ: steg til et mer personlig kjøkken. De fleste farger, også hvitnyanser, finnes både i kalde og varme utgaver. Det er også mulig å blande fra både varmt og kaldt, men da gjelder det å holde tunga rett i munnen.


En bevisst kombinasjon gir det beste fra to verdener. Du har kanskje et varmt tregulv? Bruk en kjølig grå farge på veggen som motvekt.

Selv store aktører som normalt selger sorte kjøkken, har nå leveringsproblemer på sorte kjøkken. Både den grå -blå fargen på kjøkkenskapene og den mørke aubergine-fargen på veggen gir en spennende fargekombinasjon - og til tross for den mørke fargen så virker kjøkkenet lunt og koselig. Går du etter en mørkere farge til kjøkkenet, kan vi varmt anbefale Modernism Grey no. Denne fargen er en mørk grå med en flott, mørkeblå undertone som både fungerer til den skandinaviske interiørstilen og til en mer rå, global og industriell kjøkkenstil, som du kan se i videoen.


Lurer du på hvilke farger som passer best hjemme hos deg? Her kan du spørre våre fargeeksperter, få fargeråd og tips til valg av maling. Farge på kjøkkenet.


Hun er usikker på om folk faktisk tenker på hvilken farge som gir størst matlyst når de bestemmer hvilken farge kjøkkenet skal få, men forteller at hun har inntrykk av at folk ikke er like opptatt av trender som før. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Vi ser at folk maler om skapfrontene. Det med å bruke fargen på gulvet som et konkret utgangspunkt for valg av farge på vegg og lister var lurt!


Lisbeth Larsen er fargesjef hos malingsprodusenten Jotun. Ja, jeg har tenkt en del på at det er mer praktisk å gå for nøytrale farger på f. Hvit pepper er jo forsovidt ganske hvit. Og velge en annen farge i samme fargestyrke har lett for ikke å bli noen suksess. Du skriver ikke hva du har på benkeplate og gulv. Men i utganspunktet kan du tenke, enten en lysere farge eller mørkere farge.


Siden du har et lite kjøkken, vil jeg anta at mesteparten av veggene er kjøkkeninnredning. Bruk tekstiler i striper eller beige duse farger som setter lys på rommet, sammen med grønne planter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg