tirsdag 10. mars 2015

Gratis nettstudier

Nettkurs som gir oppdatering. Linker til gratis vareprøver og gode tilbud. Søk gratis i Norges største og mest komplette kursoversikt. Nettskolen er åpen hele døgnet, alle dager i året.


Du velger selv når du ønsker å lese, gjøre oppgaver eller sende inn besvarelser.

Slik kan du enkelt tilpasse nettstudiene til din hverdag. Gratis studierådgivning Valg av utdanning kan være en utfordring. Ofte er en god veiledningssamtale det som skal til for at du ser dine muligheter litt klarere, og dermed blir tryggere i dine valg. Noen nettskoler har rullerende opptak, mens andre har faste oppstartstidspunkt.


Vil du kombinere studier med jobb? Nettstudier gjør det mulig å studere hvor som helst når som helst. Har du ikke mulighet til å flytte til et av våre studiesteder?

Landsdekkende oversikt over studentrabatter, studentfordeler og studentpriser. Søk etter produkter og tjenester med studentrabatt - Studentrabatt er studentenes fordelsside. Velg utdanninger på alle nivåer: Master, bachelor, høyskole, fagskole, yrkesrettet og VGS. Magnus Nohr foran PC-skjermen.


Alt fra enkeltkurs og årsenheter til master- og bachelorgrader. Du kan velge mellom årsenheter, hele studier eller frittstående kurs som inngår i studiene. Praktisk kurs for regnskapsførere, revisorer og advoktarer. Vi tilbyr faglig oppdaterte og eksamensrettede nettkurs for deg som skal ta fag fra vgs som privatist. Det er flere institusjoner som tilbyr nettstudier , alt fra offentlige universitet og høgskoler til opplæringssentre og private institusjoner innen utdanning.


Til sammen tilbyr disse et mangfold av utdanninger som dekker alle utdanningsnivåer, enten som nettstudier eller som et kombinert opplegg. I listen over finner du over 3nettstudier. Når du tar nettstudier er du selvsagt velkommen til å lese på skolene våre, hvis det passer for deg. Du kan bruke skolens trådløse nett, og delta på alle gratis ekstrakurs. Ta kontakt med skolen nærmest deg for oversikt over hva du kan delta på.


Bli student ved UiT Norges arktiske universitet.

Som nettstudent hos Høyskolen Kristiania får du mange fordeler. Blant annet har du muligheten til å studere hvor og når du vil, benytte deg av vårt karrieresenter, få personlig oppfølging av våre dyktige veiledere m. HVA ER NETTSTUDIER ? Du kan dermed studere akkurat når og hvor du vil. Våre nettstudier passer for deg som trenger en mer fleksibel studiehverdag og vi har alltid ledige studieplasser.


Norsk Det er mange aktører som promoterer gratis nettkurs, men det er ikke alle som har lik definisjon av hva et nettkurs egentlig er. Et nettkurs skal, i våre øyne, være et kurs du kan ta når og hvor som helst. Overvekt hos førskolebarn. Tidlig intervensjon rettet mot foreldre og barn (studiepoeng) S874O-KK Matematikk 1: 1. Med en fleksibel utdanning på nett kan du studere hvor og når det passer deg – heltid eller deltid.


Du finner kurs innen teknologi, sport, programvare, personlig utvikling, hobby og business. Mange av kursene må du betale for, men du finner også kurs som er helt gratis. NKI nettstudier er Nordens største nettskole.


Skolen er godkjent av Utdannings- og forskningsdepartementet etter Lov om voksenopplæring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg