tirsdag 3. mars 2015

Feriehus italia gardasjøen

Bestill ditt perfekte feriehus nå. Finn inspirasjon til ferien din. Novasol har feriehus i hele Europa! Lave priser i hele Europa. Få noe ekstra på ferien i Tyskland.


Vi har samlet alle ferieboliger i et søk fra de velkjente utleierne.

Her kan også de minste nyte en ferie fylt med avslappende dager på stranden og morsomme aktiviteter. Viser av 1resultater. Her er du bare 2½ km unna innsjøen og ½ km fra motorveien og du finner leiligheter av høy kvalitet med svømmebasseng i nydelige omgivelser. Reisemålet ligger i Nord- Italia ved foten av Alpene mellom Venezia og Milano. I løpet av en ferie her blir du kjent med både den glitrende innsjøen og byene som omkranser den.


Lei et feriehus i Italia med prisgaranti. Her finner du feriehus som er fine både på utsiden og innsiden, og stort sett alle husene har svømmebasseng og gode fasiliteter. Og om du liker de klassiske og turistvennlige reisemålene finner du naturligvis også dem i vår onlinekatalog.

Utflukter og aktiviteter. Lei en båt, ta en tur med pedalbåt, reis på utflukt med NAVIGARDAs båter (billett kjøpes på brygga). Den ene dagen kan du vandre rundt blant fasjonable butikker, ta en cappuccino på en hyggelig kafe og besøke en av verdens største kirker. Les gjesteomtaler og book villaen som passer perfekt for turen din. En ferie i Italia står høyt på mange ønskelister.


NOVASOL har et stort utvalg av feriehus i Italia , mange ved de mest populære destinasjonene, men også steder litt utenfor allfarvei. Her ligger alt til rette for at du skal få oppfylt din italienske feriedrøm. I Veneto kan vi tilby et stort utvalg av både feriehus og ferieleiligheter.


Høye fjell, snødekte fjelltopper, grønne daler, frodige sletter og lavlan skogkledde åser, tynt befolkede enger, små og store øyer, fortryllende sjøer, elver og glitrende azurblått hav. Feriehus i Danmark - Én søking - alle byråer. Super pris, det finnes ikke bedre. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Hotellbestilling på nett.


Her er det en hyggelig kafe, og muligheter for turer i fjellet både til fots og på sykkel. Her finner man koselige, kjente småsteder som Sirmione (ca.10km) og Desenzano (ca.2km). I sør er den opptil 1km bred og omgitt av et bølgende, frodig morenelandskap.


Vi har plukket ut våre fem beste ferier med familien, som alle ligger og venter på deg i Italia , og som vi tenkte vi skulle dele med de av dere som ennå ikke har booket for sommeren.

Her er det lagt høy vekt på faktorer som sjarme, sol og strand og god mat, og ikke så mye på spa, treningsfasiliteter og kjøpesentre. Gardaland Park ligger ca. Primatoscana har mer en års erfaring med utleie av villaer og leiligheter i Italia.


Vi har direkte kontakt med eieren og har personlig besøkt alle stedene. Hos oss får du personlig hjelp til å finne den leiligheten eller villaen som passer deres behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg