torsdag 12. mars 2015

Strikke hæl babysokker

Vi har sokker for alle barn. Fri frakt når du kjøper for 5kr - Kjøp i dag! Varme og vindtette plagg i fleece. Klær som gjør hverdagen enklere. På nett og i butikk.


Se vårt utvalg og kjøp her! Så bra at du fikk til å strikke etter oppskriften! Montering: Sy pent sammen lags langsidene. Hakket som blir igjen nederst er hælen - sy det pent mot sålen.


Strikk babysokker til familiens minste. Disse lette sokker i rib former seg perfekt om barnas føtter. De er enkle å strikke fordi det ikke skal strikkes hæl i. Har du alltid hatt lyst til å strikke sokker, men ikke helt vet hvordan du skal starte?


Her viser vi deg to ulike metoder. Med den første metoden (som vises i videoen) får du en sokkeoppskrift der hælen praktisk talt strikker seg selv. Om du bare følger steg for steg i videoen, er vi sikre på at du skal få til å strikke sokker.


Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Jeg skal strikke noen sokker i størrelse baby (0-mnd.). Er en litt erfaren strikker, men har aldri fått til å strikke hæl før. Hvor lang tid bruker dere på å strikke en babysokk?


De er ganske små, er det veldig kronglete? Noen som har en guide til hvordan jeg skal strikke hæl ? Hvordan strikke hæl på en enkel måte - Duration: 7:55. Fru Kvist presenterer 66views. Vanligvis strikker jeg to rett og to vrang, dette for å få en smalere sokk, og også fordi jeg liker det.


Til babysokker er det kanskje enklest å strikke bare rett, dette er litt hva man liker og synes er best selv. Mange babysokker er veldig skjønne å se på, men ikke så praktiske i bruk. Spiralsokker uten hæl er supre for små føtter, de former seg etter fotens størrelse etter hvert som den vokser, og sitter godt fast på sprellende babyføtter dersom man strikker de lange og gode.


Strikke hæl babysokker

De kan også fint brukes som votter! Oppskriften finner du her. Kjempefine babysokker og jeg er helt enig, de er veldig fin fasong på og sitter godt på foten. Enkle å strikke er de også.


Håper du får en kjempefin dag i vårsola! Disse søte babysokkene tar kort tid å strikke , selv om du ikke har prøvd å strikke sokker før. Du får en detaljert beskrivelse av hvordan du strikker hælen. Vårt garn finner du under menyen STRIKK, menypunkt GARN. Snu, fortsett slik frem og tilbake med en maske mindre igjen på hver omgang når to masker er strikket sammen.


En drøm for de som sliter med hælfelling. Sokker uten hæl med god passform og som er svært enkle å strikke. Da vi lærte å strikke hæl med hjelpetrå klippet vi av tråden, strikket inn hjelpetråden og fortsatte så omgangen med sokkegarnet. Slik ble det to ender som vi da kunne bruke til å sy igjen eventuelle hull eller løse masker. Men etter å ha strikket noen sokker, har vi sluttet å klippe av tråden på sokkegarnet.


La opp masker på pinner 3. Forts rundt i glat med gråblå. Når arb måler (8) cLav hæl over m fra 1. Sitteunderlag Du trenger: Store rundpinner, rundt 8-12. Dette er enkelt å strikke , men tar litt lengre tid da det er såpass mye garn, samt at du må lage det så tidlig at du rekker å tove det og ikke minst å tørke det etter toving.


Fin måte å få brukt litt av det tynne restegarnet på, for det går ikke så mange gram i hvert par.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg