tirsdag 31. mars 2015

Gynekolog stavanger

Gratis avbestilling! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Bestill online og spar opptil ! Find Gynekolog Trondheim. Vi har flyttet til nytt lokale i St Olav gt 2.

Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste gynekolog finner du her. Her møter du dyktige gynekologer med spesialkompetanse og topp moderne utstyr. Her kan du bestille time uten henvisning. Timebestilling på nett er svært enkelt og bruke, og gir deg som pasient mulighet til å bestille og avbestille timer på egenhånd.


Kvinner i alle aldre ønskes velkommen til samtale og undersøkelse. Gynekologi, læren om kvinner, omfatter mye og kvinnens behov endrer seg med årene. Ved Hinnaklinikken tilbyr vi spesialistjeneste av gynekologer.

Det er parkeringsplasser reservert for våre klienter rett utenfor klinikken. Hos meg vil du opppleve høy klinisk kvalitet utført i en hyggelig atmosfære, hvor du som klient blir sett og hørt. Ultralyd av bekkenorganer (og evt. foster) er vanligvis en viktig del av konsultasjonen. Alle klinikkene har det siste innen moderne utstyr og tilbyr kompetanse på høyt nivå. Tina Tellum Gynekolog Oslo.


Unni Larsen Gynekolog Strømmen. Christopher Finne Riley Gynekolog Bergen. Kjapt og lekende lett å booke med.


Virksomheten dekker de fleste medisinske fagområder - og vårt mål er å tilby helhetlige pasientforløp fra diagnostikk til behandling. Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus- og røntgentjenester. Virksomheten dekker de fleste medisinske fagområder - og vårt mål er å tilby helhetlige pasientforløp fra diagnostikk til behandling, både på vegne av det offentlige og til private pasienter. Stavanger Gynekologene AS fra , Rogaland.


Ved Medicus er vi spesialister i gynekologi og assistert befruktning. Noen kvinner opplever imidlertid at blødningene er så kraftige at det går ut over livskvaliteten. Enkelte kan blø så mye at de får lave jernlagre eller lav blodprosent.


Dette kan skyldes hormonforstyrrelser, eller underliggende tilstander i livmor. Vår gynekolog gjør gynekologisk undersøkelse med innvendig ultralyd av livmor og eggstokker.

Spesialistpraksis i Gynekologi og Fødselshjelp as. De fleste kvinner begynner å gå til gynekolog tidlig i 20-årene og besøker sin gynekolog gjennom hele livet. Hos Klinikk Hausken behandler vi kvinner i alle aldre. Hver fase i livet har ulike utfordringer. Hos oss får du behandling og rådgivning som er tilpasset deg og livsfasen du befinner deg i. Har bare møtt offentlige nå som ikke er noe koselige.


Har hørt om Bergh, men er usikker siden vi må via fastlege for å få time der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg