torsdag 26. mars 2015

Kavat vintersko yxhult

Kavat vintersko yxhult

Kjøp Kavat vintersko hos Outnorth. Rask levering og kostnadsfritt bytte. Vintersko fra Kavat. Stort utvalg og rask levering! Siste mote til gode priser. Kjøp favorittene dine hos Ellos nå.


Kavat vintersko yxhult

Lett og stødig vintersko til de minste. Str er 16cm inni. Lika älskad nu som när den först inducerades på 70-talet! Yxhult är en den perfekta vinterkängan för de minsta barnen.


Ett extra plus för att den är nästintill skötselfri. Yxhult Jr XC är tillverkad i vattenavstötande och slittåligt Cross Country läder som andas. Støvler Yxhult fra Kavat er en slitesterk, varmfôret vinterstøvel med utvendig skallmateriale som puster og er smuss- og fuktavstøtende. Tapede sømmer som gjør den ekstremt vannavvisende samtidig som den puster.


Funksjonell borrelås og vid åpning gjør den enkel å ta på og av. Innvendig forsterket i tå og hæl. Ullblanding for beste isolering og slitestyrke. Innersålen er uttagbar.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra Kavat. Kavat produserer og leverer stilfulle og holdbare barnesko med skandinavisk design. Med et par Kavat sko eller Kavat sandaler, eller for den del Kavat vintersko eller Kavat gummistøvler får barnet ditt utrolig godt fottøy hen vil komme til å elske og kunne bruke i lang tid. De produserer sko med søkelys på funksjon og kvalitet for barn i alle aldre.


Kavat har også stor fokus på bærekraft og miljø, og de har mer enn modeller som er EU Eco Label-sertifisert. Kavat eier og driver en egen skofabrikk i Bosnia. De har på denne måten full kontroll over produksjonen og at skoene fremstilles på en tilfredsstillende måte med tanke på miljø og kvalitet.


Kavat sine barnesko er flotte og lekne og fremstilt med tanke på å tilby barna fottøy av topp klasse. Prøv skoene hjemme med fri retur, dagers åpent kjøp og prisgaranti. See a wide assortment of high-quality kids, women and men shoes.


Kavat vintersko yxhult

Besök KAVAT online och handla hela kollektionen. Vi har ett brett urval av kvalitativa barnskor, damskor och herrskor. Vi lovar snabb leverans!


Vår ambition är att göra världens mest hållbara sko! Kjøp den nye vintersko kolleksjonen. Prishistorikk, statistikk og innsikt i Kavat Yxhult XC (Unisex).


Kavat vintersko yxhult

Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk. Akkurat som elsket nå som da den ble indusert på 70-tallet! Et ekstra pluss fordi det er nesten vedlikeholdsfritt. Kjøp Yxhult XC og andre Kavat produkter på Miinto.


Finn slitesterke og vanntette vintersko av høy kvalitet fra Viking og Superfit m. Kavat står for skandinavisk design på sitt beste, med komfort og funksjonalitet som ledetråder. På Jollyroom finner du et fint utvalg med kvalitetssikre barnesko fra Kavat ! Kavat Känga Yxhult XC Favoriternas favorit! Tillverkad i vattenavstötande och slittåligt Cross Country läder som också andas. Kavat er et svensk skoforetak med stort fokus på holdbarhet og kvalitet. Med en skandinavisk design og stor kunnskap innen materialer som skinn tilbyr Kavat en kolleksjon av funksjonelle og pene støvler, støvler og sneakers.


Hos Ellos finner du et stort utvalg av Kavat barnesko, men også sko for dame og herre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg