mandag 23. mars 2015

Frukt barnebursdag

Bestill på nett her! Pinatas til feiringen? Norges ledende bursdagsbutikk. Stort utvalg farger og former. Finn festdekoret til ditt party.


Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt.

Alt du Trenger og Lynrask Levering! Frukt er den sunneste snacksen du kan gi barna dine - men det er ikke alltid barna lar seg friste selv om fruktfatet er både stort og innholdsrikt. Frukt og grønnsaker er fine mellommåltider for aktive barn, eller som en rask energiboost etter skolen og før fritidsaktiviteter. Er frukten oppskåret, øker sjansen for at barna hiver innpå.


Her finner du oppskrifter hvor frukt , bær, grønnsaker og poteter er i fokus. Fruktspyd er perfekt til barnebursdag. Hvis det likevel er fest, kan du blande inn litt godteri mellom frukten , for eksempel hvite og rosa skumputer, myke fløtekarameller eller et par biter marshmallow for å lage godispinne.


Marit Røttingsnes Westlie, aka matbloggeren Fru Timian, har servert sunne fruktspyd i barnebursdag flere ganger.

Frukt og bær i muffinsformer er både fargerikt, lett å lage og himmelsk godt. Bruk appelsinskallet som skål til å servere deilig og forfriskende fruktsalat i! Appelsinkjøttet mikser du sammen med dine favorittfrukter. Her kan all slags frukt og bær brukes - avhengig av sesong. Tre frukten og bærene på pinner. Lag en ball av aluminiumsfolie og stikk spydene ned i ballen.


Flott idé som borddekorasjon også. Dekorativt og morsomt. Hvis du ønsker å lære mer om hvordan informasjonskapslene fungerer eller hvordan du kan endre innstillingene, se under Informasjonskapsel policyen. En barnebursdag må ikke koste tusenvis av kroner for å være vellykket.


Vi testet hvor billig en barnebursdag for barn kan bli – ved å bruke flest mulig Xtra-produkter. Sammen med kokken Monika Sjøli har vi funnet frem til en morsom, billig og superdigg bursdagsmeny for en gjeng 8-åringer. I dette innlegget viser jeg morsom mat og kaker du kan lage til barnebursdag ! Fotballkake er perfekt å ha i barnebursdager for fotballinteresserte gutter eller jenter. Mange foreldre er interessert i gode ideer til å lage en sunnere barnebursdag , særlig når det skal feires i barnehagen.


Enten du vil lage fargerike fruktspyd eller servere cake pops med litt bedre samvittighet må du sjekke ut disse oppskriftene. Ikke alle disse oppskriftene er sukkerfrie, men bruk dem gjerne som inspirasjon til å lage spennende og fargerike alternativer til kaker og godteri.

Dersom vanlig frukt anses å være kjedelig for barna - hvorfor ikke bruke ti minutter på å lage et skremmende fruktmonster, som garantert faller i smak? Fargerike fruktspyd kan du ta med i barnehagen eller barnebursdagen. Med denne oppskriften kan du bruke frukt som dessert, forrett eller mellommåltid. Det er bare å ta hvert sitt spyd og dyppe i en helt egen yoghurtdipp. Dropp dyr brus og store godteposer, saft er perfekt i barnebursdag og muffinsformer med godteri er både enkelt og dekorativt.


Barnebursdag , Frukt og Grønnsaker Gulrotpommes frites og dipp. Frukt er topp, pynter du bordet med et bugnende fruktfat pynter det også opp en hvit og enkel duk. Både gele og pannekaker er fint å lage, det er både enkelt og rimelig. Velkommen til mitt søte kakeparadis! Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.


Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Det er ikke sånn at jo mer arbeid du legger i maten, jo mer takknemlige blir gjestene. Man kan fort bli sittende igjen med fat med lekre muffins, mens fatet med smågodt, kokosboller, pikekyss og eplebiter er ribbet. Slik har denne klassen. Skjær av skall på melon og ananas.


Del dem i passe store biter. Kutt carambola (stjernefrukt) i skiver. La kumquat og jordbær være hele. Flere oppskrifter og tips til sunn dessert.


Jeg hadde liggende en pakke grillspy og trædde ganske enkelt diverse biter av frukten på spydene, som jeg så satte i en halv ananas. Man kan jo selvsagt bruke epler å sånn også og bare helle over litt sitronsaft, men ofte er det populært med ting som ser litt mer fargerikt ut. Evt litt frukt eller godteri.


Godtepose har vi ikke hatt - da jeg ikke ser noen grunn til å sende med barna godt hjem når det er leggetid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg