onsdag 18. mars 2015

Lue med øreklaffer

Plain Low Profile Cotton Baseball Cap - Camo. NOK 25Førpris: NOK 29Rabatt- inkl. Tøff lue med fôr på innsiden og øreklaffer med fuskepelsfôr. TYNN MERINOULL inneholder 1 merinoull.


Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg.

Tøff og varm tovet lue med øreklaffer til barn. Hvordan å strikke en lue med øreklaffer for en gutt. Vi anser nå hvordan å passe øreklaffene. Ushanka Hetten har et dobbelt lag av strikking på sidene. I tillegg har den et stoff isolasjon, hem på vrangsiden.


Det er egnet for den kaldeste tiden av året. Opprinnelig skal den strikkes i dobbel tråd med.

Lue med øreklaffer Marte Helgetun har mange fine mønstre, blant annet denne lua som står i boken i All enkelhet. Jeg liker den klassiske litt spisse lua med øreklaffer. Begge disse luene er strikket i dobbel Tynn alpakka med pinner nummer 5. Begge luene er strikket som helt vanlige glattstrikka luer uten vrangbord. Ettersom snuppa blir eldre så trenger hun nye luer. Jeg tok utgangspunkt i oppskriften min på.


Ekstra varm lue som tåler vind og. Kort skygge med innebygd vaier og øreklaffer som kan brettes. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på luer, hatter og hetter til voksen, barn og baby.


Denne siden ble sist oppdatert 02. Flott lyseblå lue med øreklaffer og snøkrystall mønster. I denne deilige luen kommer du ikke til å fryse.


Den har varmt og mykt fôr i fleece og fletter på øreklaffene så vel som på toppen. Den har også et lite norsk flagg på en ene øreklaffen. Pelsforet lue med øreklaffer , one size.


Jeg har strikket begge luene i størrelse mn men har brukt to forskjellige garntyper.

Og fortsetter med nye arbeider, både store og små. Jeg både strikker, hekler, syr og prøver ut nye teknikker og mønstre. Produktene prøver jeg å vise fram i bloggen.


Ofte, sporadisk og sjelden. Med jobb, barn og mann varierer tida, ønsket og behovet for å kreere. Jeg strikket denne med dobbelt tråd av Baby Merino fra Drops, som er supermyk og absolutt kløfri, og tykk og varm.


Skyggelue, også kalt kaps og (sjeldnere) skjermlue, er ei lue som har en kort eller lang skygge foran, det vil si en solskjerm eller stiv brem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg