mandag 23. mars 2015

Dalegarn hentesett 226

Dalegarn hentesett 226

Baby Ull, Lerke, Lille Lerke. Viewing as a guest user. Opprinnelig er settet strikket i babyull men jeg har strikket denne jakken i ett nytt garn som har kommet på min lokale garnbutikk. Elise by Permin er laget av bomull og cashmere, så med andre ord er dette ett garn som vil være så behagelig for den nyfødte å ha på seg. Så var tiden kommet til ett nytt hentesett , denne gangen etter ønske fra ei som blir oldemor på sensommeren.


Mange farger, garantert lavpris og lynrask levering. Dette heftet er utgått og kan lastes ned gratis. Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Strikk til Småfolk. Hentesett by Olaug Kleppe.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Ullen er grundig kjemmet slik at plaggene føles myke og behagelige mot barnets hud.


Dalegarn hentesett 226

Våre garnkvaliteter er spunnet av naturens beste råvarer, og kun det beste er godt nok for deg som har kjærlighet til håndarbeid og gleden av å strikke. Jeg sitter å ser etter hentesett til prinsen som kommer. Er det noen der ute som har noen fine oppskrifter de vil dele? Fant noen fine inne på dalegarn.


Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Vi leverer dette hjem til deg på 1-dager. Du finner også informasjon under hvilke strikkepinner og evnt hvilket tilbehør du trenger til dette nydelige plagget. Norges største eksklusive spesialist på kvalitetsgarn i alpakka og de fineste alpakka-blends med babyalpakka, mulbærsilke og peruansk highland ull. Kvantumsrabatt Oppskrifter inkludert i dette heftet.


Jeg kommer nok til å bruke en kjole og body som hentesett. Hadde hentesett til eldstemann, som svigermor kjøpte, men det ble jo bare brukt den ene gangen. Og strikketøy er jo kanskje litt varmt i august. Hvertfall for oss som skal ha tidlig i måneden. Heller strikke litt til babyen som hun kan bruke når det begynner å bli litt kaldere.


Holder på å strikke hentesett til barnebarn nummer to, som ventes i begynnelsen av august. Er snart ferdig med jakken, nye bilder kommer snart. Det finnes så mange oppskrifter å velge i når man skal strikke hentesett. Noen gratis oppskrifter finnes og, dette og dette til Drops er fint, de passer like godt til jente som til gutt.


Ser flere som har termin samtidig som meg har hentesett. Gjerne noe hjemmestrikka, enda vi får sommerbabyer. Men skjønner at dette er det babyen skal ha på seg på vei hjem fra sykehuset og at det gjerne er litt pent. Men hva mer enn det er det?


Kan jeg kjøpe noe pent? Hva er greia egentlig? Jakken strikkes frem og tilbake på p, ovenfra og ned. Den lukkes langs venstre side. Buksene strikkes ovenfra og ned.


De strikkes høyere bak med forkortede pinner (vendepinner). Sniker fra sept jeg Heidi Irene Johansen. Fompen Glad i forumet.


Jeg har akkurat begynt på en kjøredress fra Dalegarn ! Kjempe søt liten dress å ha på seg i bilstolen. Den skal være enkel å strikke noe som er greit for meg siden jeg er ganske så fersk i strikkinga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg