tirsdag 10. mars 2015

Cartoonies kjeks

Skal du servere ost og kjeks , men er usikker på hvilke kjeks som passer til osten? Vår ost- og kjeksskole hjelper deg. Kjeks og andre søte saker kan også gjøre at barnet foretrekker det søte og ødelegger apetitten på ordentlig mat, så det er ikke å anbefale å gi barnet en kjeks fordi det er litt sultent.


Også kjendistrener og kostholdsveileder i Smart trening, Helle Bornstein mener kjeks er festmat. Barn spiser selvfølgelig annen kjeks enn de som markedsføres mot barn, og mange av disse er enda mindre sunne enn kjeksene i denne testen.

Sånn sett, er det altså ingenting i veien for å velge typiske barnekjeks fremfor andre typer som er stappfulle av sjokolade, sukker, fett og kalorier. Sjekk ut Bramats store test av kjeks. TEST: Kjeks er som regel et sunnere valg når du skal kose deg, enn smågodt og sjokolade. Kjeks skal være søtt, og derfor er det søtere enn brød.


Det blir likevel ikke akkurat det samme som å spise brø påpeker Lise von Krogh. Kornmo kjeks 2sætre. I noen tilfeller pr porsjon.


Gjende eventyrkjeks og Bokstavkjeks, i tillegg til saltkjeksen Salinas.

Klikk på varen for å se mer. Det er kun kjeksen Minikex med fullkorn, fra produsenten Hipp, som får smilefjes. Innhold av akrylamid er vurdert opp mot EUs veiledende referanseverdi for kjeks til sped- og småbarn, 1mikrogram per kilo. No best sellers at this time. Cartoonies 1gram, Bisca, 2kroner Foto: BERIT B. Tørr, kjip kjeks med fyll som smaker veldig lite av sjokolade.


Jeg tror ikke engang barn syns dette er så veldig spennende, mener en av våre smakere. Også denne kjeksen smaker mest vanilje, og er veldig kjedelig. Sunnere saker i sekken?


De fleste barn elsker kjeks , og i en travel hverdag er det lett å gi barna en kjeks eller to når de er litt småsultne eller grinete. Det ikke alle tenker over, er at mange typer kjeks er like usunne som godteri. Ikke bare inneholder de mye av det usunne fettet, men de er også stappfulle av sukker og kalorier. Denne adressen vil om kort tid bli utilgjengelig.


Er du en kunde i serveringsmarkedet skal du benytte siden Servering. Er du en dagligvarebutikk skal du benytte siden Dagligvare. La gjevningen få en nøttebrun farge før du tilsetter væske litt og litt.


Men det er stor forskjell på hvor sunn kjeksen er.

Hvis du kommer over dem noe ste tips oss på Radio Norge eller Morgenklubbens facebook! Når vi først er inne på det. Føler det er lenge siden jeg har sett dem.


Handle matvarer på nett og få MENY-kvaliteten, det store utvalget og alle tilbudene levert rett hjem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg