fredag 27. mars 2015

Piano pavlova krem

Topp den med krem og smak etter ønske. Klassisk vri med bær. Se oppskriften her. Fordel marengsen innenfor sirkelen. Her får du oppskriften på fire ulike pavlovaer.


Piano pavlova krem

Enten du vil gå for den klassiske varianten, eller vil prøve deg på en helt ny pavlova med rosa krem , sjokoladekuler eller tropiske smaker. Pavlova - krem fra piano ? Ei pavlova -ruke er ei stor gøgge med drukna bær i en hav av blaut vaniljekrem som flyter langt utpå duken. Noen som har prøvd Piano pavlova-krem ? Det finnes mange vakre pavlovaer også, du finner en her. Kanskje du heller vil prøve deg på en krans? Jeg har flere oppskrifter på pavlova på krem.


Denne gang hadde jeg puttet den deilige kokte vaniljekremen i en annen kake. Velkommen til krem -dott-no! Mitt navn er Elin Vatnar Nilsen. Jeg er utdannet konditor og har drevet krem. På denne siden finner du basisoppskrifter, enkle dekoreringstips og masse gode oppskrifter på kaker, desserter, is og konfekt.


Piano pavlova krem

Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash og spar opp til. Stort utvalg av skjønnhetsprodukter, hårpleie og mye mer til kvinner og menn.


Den kaken her er en klassiker, jeg har ikke gjort så mye annet med den enn å pynte med en haug av friske bær og pisket krem. Topp med sjokoladebiter eller friske jordbær. I denne oppskriften har marengsen fått selskap av sjokolade, og blir toppet med en fløyelsmyk vaniljekrem og sjokoladesaus. Smaken blir rett og slett himmelsk!


God morgen Norges siste sending før sommerferien. I den anledning baker Wenche festkaken pavlova ! Visp kremfløte og sukker til en luftig krem. Bland fløtekremen med vaniljekrem (du kan også bruke romkrem hvis du liker det bedre). Jeg drar til Amsterdam i morgen og kommer hjem ganske sent, så jeg kommer til å bake snickers- pavlova sent i morgen kveld.


Men da kan jeg lage karamellen i dag så den er klar. Pisker kjapt en krem på morgningen å setter alt sammen. Kaken kan varieres på utallige måter, og denne versjonen med sitronkrem i tillegg til pisket krem og bær, er blant de beste!


Det er en krem som kan brukes til å lage så uendelig mye godt! Jeg nevner: Linser, napoleonskake, fruktterter, fyll til kringler og profitorolls, fyll i bløtkaker – med masse mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg