tirsdag 17. mars 2015

Rallargenser farger

Prøv deg frem, lek med fargekombinasjoner og se umiddelbart hvordan bildet endrer seg! Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse. Her ser du nyheter og du kan gi tilbakemeldinger.


Ble veldig fornøyd med den.

Bruker stadig garnet Flora fra Drops. Det er et deilig mykt og kløfr. Finne ut hvilke farger og garn som passer sammen ved hjelp av denne fargevelgeren. To stykk rallargenser ,. Høstens nye farger i Hexa fra Du Store Alpakka var så fine!


Jeg kjøpte nøster dyp vinrød som skulle bli en. I Strikkefarger appen er det flere nye mønstre og farger tilgjengelig, i tillegg til muligheten for å lagre dine favoritter.

Alle våre strikkepakker inneholder komplett garnforbruk til ønsket størrelse samt oppskrift som pdf på mail eller oppskriftshefte i pakken. Min kjære ønsket seg en genser som var strikket i tynt garn. Jeg fikk lyst til å prøve Dropsgarnet Flora. Jeg har aldri før strikket mønster med tre tråder, så her var det bare å holde tunga beint i munnen og la det stå til.


I fargevelgeren for strikking kan du enkelt eksperimentere med ulike fargekombinasjoner på din strikkegenser eller kofte. Bruk fargevelgeren til å lage en genser som gjenspeiler din identitet! Nytt verktøy for å velge egne farger og mønster! Nå kan du velge farger og mønster til Bluum garnpakker. Velg plagg, modell, farger og og mønster – og vips så kan du bestille din helt personlige oppskrift sammen med garnpakken.


Bestill garn eller strikkepakke i valgfrie farger hos. Kjøp alt innen Garn hos Adlibris. Lageret er fylt opp, men vær rask for å sikre deg din. Dette er rett og slett en hyllest til oss selv – og de stolte, norske tradisjoner som vi gjennom 1år har vært en del av. Hovedelementet er åttebladrosen, i en myk og feminin form med runde blad.


Oppskrift til Raumas populære Vardegenser som strikkes i Rauma Finull.

Kjempefin genser både til finbruk og sport. Disse er det orginale strikkepakkene som du strikker selv fra Dalegarn og LOTHEPUS. I strikkepakkene følger det med garn og oppskrift.


Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland.


Denne er strikket i ALPAKKA FORTE. Herregenser i tre farger. Ruth Bernssen Bø Aktiv dame i åra, med mann og vaksne barn, og tre barnebarn. Eg bur ved kysten sør vest i Norge. Eg er glad i naturen, og går på tur så ofte som eg kan.


Rallargenser herre. Garnmagasinet er nettbutikken for deg som er hekta på håndarbei garn og oppskrifter. Her er det såre enkelt å handle og inspirerende å bare følge med!


Mange farger , garantert lavpris og lynrask levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg