onsdag 11. mars 2015

Cam badebalje

Cam badebalje

Finnes det noe herligere enn duften av en nybadet baby? Det finnes et stort mangfold av badebaljer hos oss, slik at dere finner den varianten som passer deres barn best. Sammenleggbart stellebord med badebalje og praktisk hylle. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Om du leter etter noe som fremstår (og er) eksepsjonelt søppel så kjøper du dette produktet. Det kommer forhåndsbygget med alt av smådeler og dill laust, og ett instruksjonsark tegnet av en tre åring som er sendt i en pappeske du ikke kan bære produktet i da det bare revner. Et stellebord er en viktig investering for småbarnsforeldre. CAM badebalje med stativ selges.


Kun brukt et par ganger og selges da det blir litt for stort for badet vårt. Stativet kan slås sammen og baljen. Selger ett solid stellebord fra cam med fire skuffer og badebalje ! Shnuggle bad har blitt nøye utformet for å gjøre den til et trygt og sikkert sted å bade babyen. Ett nybadat barn er det deiligste som fins.


Cam badebalje

Vi har praktiske badebaljer som gjør badet ekstra deilig. Vi har også super praktiske sammenleggbare badebaljer som er lette å ta fram når det er tid for et bad og like lette å sette bort når badet er ferdig. Det italienske bordet Primi Sogni har badebalje under stelleplaten. På håndtaket som hjelper deg å løfte opp stelleunderlaget, sitter det to skarpe pigger som kan være farlige for barnet.


Piggene er der trolig for å gi et bedre grep hvis man er våt på hendene. Veggstellebordet er fremstilt i lakkert metall og derfor veldig enkel å gjøre rent. Et vegghengt stellebord gir en ideell stelleplass dersom du har lite plass. Her hos oss finner du massevis av praktisk utstyr som barna får bruk for på badet. Vi har flotte potter og toalettseter til barna som skal lære å gå på toalettet selv, stilige og sklisikre krakker til tannpuss og håndvask og masse flotte badetekstiler til både baby og store barn!


Du som er ute etter barneprodukter som utstråler kvalitet, estetikk og holdbarhet har funnet riktig sted! Se beste pris på Cam Volare Stellebord. Les tester og omtaler før du kjøper.


Ok baby onda badebalje med integrert ligge og sittest? Mimmis cam stellebord volare. Jeg leter etter et stellebord av merket Cam. Sammenlign tilbud på Babymøbler fra flere nettbutikker, les produktvurderinger,.


Vi kjøpte vårt CAM på Babyshop, men nå er jo det tre år siden. I denne kategorien har vi flere forskjellige typer av stellebor trekk til stellebordsmadrasser, babybaljer og innlegg til badebaljen eller badekaret. Mykt, oppblåsbart og sammenleggbart stellebord er perfekt å ta med når du reiser eller når du skal bort på besøk. Troll Lux HM Stellebord.


BO Design Nathi Wall Changer. Cam Cam Copenhagen Harlequin. Baby Tub Bucket fra Childhome gjør at du på trygt kan bade barnet ditt uten å bruke for mye plass eller vann.


Cam badebalje

BabyDan Manhattan Wall Changer. Badebøtten er perfekt for å vaske den nyfødte da den etterlikner babyens følelse i livmoren, og barnet vil føle seg trygg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg