torsdag 19. mars 2015

Norsk kalender 2018

Få kontroll over familiens alle aktiviteter med en kalender med ukenummer. Kalender i stående format. Lag din egen kalender. Norges fremste leverandør av papirbaserte kalendere.


Norsk kalender 2018

Sjekk ut utvalget vårt i dag. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Finn din favoritt nå. Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring.


Hvilken uke er det? Vi har også inkludert skoleferier for de ulike fylkene, slik at du enkelt kan planlegge ferier og langhelger. Skriv ut kalender for hvilket som helst år eller måned(er). Du kan velge enda flere innstillinger og skrive ut kalenderen. Norsk kalender med uker og helligdager.


Norsk kalender 2018

Lokal tid i hele verden (verdensur) med tidsforskjell. Skolerute hele Norge med skoleferier og helligdager samt nedtelling og retningsnummer til utlandet, kart,tidssoner. Stort utvalg av kalendere hos Kontorkatten. Ulike format og design: Helt år, en måne uke eller dag per side. Velg blank kalender eller legg til helligdager eller egne hendelser før du lagrer.


I Oktober er det to fullmåner og en nymåne. Hver annen måned har en fullmåne og en nymåne. I Januar, Juni, Juli og November er det en måneformørkelse. Velg din favorittmal fra vår samling med maler for månedskalendere. Om oss Ukekalender.


Norsk kalender 2018

Better Societies Holding AS. Tjenesten fungerer som en reklameplattform for vår aktivitet. På den måten har vi også kontroll med at disse midlene forvaltes og gjenbrukes på en økologisk og sosialt ansvarlig måte. Påskedag, pinsedag og jul.


Angi avtaler og hendelser for en dato. Du kan eventuelt kopiere siden for en måned og legge den til en annen presentasjon. Bruk kalenderen i elektronisk format, eller skriv den ut til visningsformål.


Norsk kalender 2018

Denne malen er for hvilket som helst år – bare skriv inn året og startdag, så får du en flott 12-måneders kalender. Kjøp alt innen Almanakker og kalendere hos Adlibris. Utvalgte kurs, søknadsfrister og arrangement fra NFIF. For full arrangementsoversikt se terminliste. Avhengig av timeplanen din.


Du kan også markere eksamen og testdato og deretter skrive feltet under datoen. Det begynner med en onsdag og slutter med en torsdag. Den første kalenderuken i året begynner på onsdag, den 1. Kornkonferansen arrangeres årlig av Norske Felleskjøp og Norges Bondelag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg