fredag 6. mars 2015

Pysjamasparty voksne

Treff andre voksne på møteplassen for oss over 4 og år. Jeg er invitert i pysjamasparty (av alle ting :P) på fredag. Men så fant jeg ut at jeg ikke eier en eneste hel pysjamas. S) Fant bare pysjamasbukser når jeg var en liten tur på kjøpesentere i helgen.


Onsdag november var det duket for Tumlebarnas første milepæl, nemlig Pysjamasparty.

Alle barna ble møtt av de voksne på avdelingen i pysj, da de selv ankom barnehagen i sin fineste pysjamas og noen hadde også med seg en kosebamse trygt og godt i armkroken sin. Pinsebevegelsen i Norge består av mer enn 3lokale kirker over hele landet. Nå har jeg spurt om Nannimannen kvalisfiserer for bamse, men det gjorde han ikke, var svaret. Vil tipse om en ubergøy lek som heter stavmikserleken.


Du blander eller ting i stavmikseren. Så skal folket smake. De som gjetter ingrediensene har vunnet. For mange er dette en brytningsfase.

De tradisjonelle bursdagsreglene gjelder ofte ikke etter 10-årsdagen. Det aller viktigste er at leken er enkel nok til at alle kan være me og at barna har det gøy, sier forfatter Stein M. Har du adgang til å låne skolens eller kommunens badebasseng i noen timer? Mange barn vil elske badebursdag, og ved å ha svømmehallen alene begrenser du både omfanget og gjør gjengen mer sammensveiset. Det er en klar fordel om det er mange svømmedyktige voksne til stede, gjerne også noen som har drevet svømmeopplæring.


FESTLEKER FOR VOKSNE : Hoppet ! En av plankene plasseres oppå de glassene som er satt på gulvet. Herdla Museum – vi ønsker helgen velkommen med pysjamasparty ! Det blir pysjamaskonsert med Berit Håpoldøy, som synger barnesanger. Jeg husker veldig godt min sjuårsdag da jeg hadde pysjamasparty ute, erindrer Charlotte fra Trondheim.


Det ble storm, så vi ble iskalde, og alt av plastfat og kopper lå strødd for vinden rundt i hagen. I tillegg satte jeg meg på sjokoladekaka, hunden spiste opp bløtkaka og mamma ble så betuttet at hun serverte nesten rå burgere. Kom i pysjen, og ha gjerne med stykk tilhørende bamse. Denne gangen, den 01. Vi skal undre oss gjennom ulike eksperimenter.


Muggoppen på besøk. Barnehagedagen den 12.

Alt skal foregå ute. Møt de fem venninnene fra Heartlake City som viser at vennskap og gode ideer fort blir til fantastiske eventyr. Når Mauds perfekte tvillingsøster Milly planlegger et pysjamasparty , tvinger moren deres Maud til å ha noen venner over også. Hva kan egentlig gå feil?


Mauds mamma finner ut at Råttenskog er en skole for ekte monstre! En fin dag med pysjamasparty på Halloween ble det! Vi leika masse, hadde hinderløype på gymsalen og frilek, spiste masse pølser og så på film og spiste popcorn. På Sol har vi fokus på det å være venner. Vi må være gode mot hverandre, og vi må dele med hverandre.


Selv om de voksne som jobber på ungdomsklubben får lønn, er det ikke lett å få folk til å stille. Etter uttalige ringerunder, er det nå lyst ut stillinger. Klubblederen håper det vil gi resultat. Hvis ikke dette bedrer seg etter høstferien, vet jeg ikke hva som vil skje.


Da må vi stenge noen fredager, og driften vil bli ustabil. Beach party -olympiske leker (meteren, ballkast i bøtte og lengde hopp) alle fikk medalje og diplom - Vi følger med på været, leser av temperatur hver dag, og blir på bakgrunn av dette enige om hva det er lurt å ha på seg i dag. Synes du det å ha barneselskap er forbundet med stress og mas?


Bursdagsjentene gir deg inspirasjon og gode rå forslag til leker, mat, gaver og annet gøy! Vi hadde ellers ikke så mange nattlige aktiviteter, selv om det var pysj-party, men gavebordene var dekket med laken. Her fikk gjestene skrive navnet sitt, så blir det et litt annerledes minne å ta med seg i senga. Dekorama har gleden av å kunne tilby deg profesjonelle og helt gratis bursdagsinvitasjoner. De ferdige innbydelsene kan du skrive ut hjemme.


Våre gratis invitasjoner til bursdag er profesjonelt designet. Trenger du å få laget innbydelselseskort til barnebursdagen eller annet? Her er noen av de beste gratistjenester på nettet (som kan printes ut).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg