fredag 27. mars 2015

Vaksine 6 klasse

Første dose gis vanligvis ved måneders alder. Lenke til den elektroniske brosjyren MMR- vaksine i grunnskolen ( 6. klasse ) Brosjyren forklarer barnet hvorfor det får tilbud om MMR- vaksine. Målet er å skape forståelse og trygghet.


Den kan brukes som hjelpemiddel for foreldrene til å snakke med barna om vaksinen og for helsesykepleier i samtale med barna. Effekten av vaksinen svekkes over tid. Når barnet er uker og måneder.

Difteri, stivkrampe, kikhoste, poliomyelitt, Hib-infeksjon, Hepatitt B-infeksjon og pneumokokksykdom. I det nasjonale vaksinasjonsprogrammet tilbys elever i 6. Begge deler ligger også som vedlegg her. MMR-vaksinen beskytter barnet mot disse sykdommene. Sykdomsomtaler Meslinger.


Meslinger (measles - forkortet M) er vår alvorligste barnesykdom. Blant dem som vokste opp før vaksine ble tilgjengelig, fikk mer enn prosent meslinger. Her får du en oversikt over når barnet får tilbud om de ulike vaksinene i barnevaksinasjonsprogrammet.

Internasjonalt er det en svært utbredt vaksine. Jeg fikk beskjed om at det kunne være bivirkninger, men at disse ikke var alvorlige. Vaksinen mot meslinger, kusma og røde hunder er kjent under navnet MMR- vaksine. Noen som vet hvordan det fungerer.


For å opprettholde god beskyttelse tilbys nå en oppfriskningsdose. Klasse er for å dekke de som ikke responderte på 1. Jeg er meget skeptisk til MMR vaksinen og vil ikke gi den uten det er helt nødvendig. Dette er Cervarix barnevaksinasjonsprogrammet (jenter og gutter i 7. klasse ) (gratis vaksine ). Cervarix til vaksinasjon av andre (ikke gratis vaksine ) har annet artikkelnummer. Heldigvis skal ikke bergensgutten ha neste sprøyte før han begynner i første klasse. Noen foreldre er redde for bivirkninger, og tror vaksine er farlig, men jeg har aldri opplevd alvorlige.


Skogflåttencefalitt. Vaksine mot skogfåttecefalitt inngår ikke i det nasjonale vaksinasjonsprogrammet, men anbefales av norske myndigheter dersom man ofte blir bitt av flått i områder i Norge der skogflåttencefalittsmitte forekommer. Jeg må faktisk si meg enig med anonym over her. Vi skal ta på Emlaplaster (bedøvelsesplaster). Er det noen som kan forklare litt nøyaktig hvor sprøyten settes, slik at vi putter plasteret på riktig plass?


Hva er egentlig en vaksine , og hvordan virker immunforsvaret i kroppen vår? Nidarvoll skole i Trondheim når de får vaksine mot barnesykdommene kusma, meslinger og.

SVAR: HeiHvis du har fått et arr etter BCG-vaksinen er du godt beskyttet mot tuberkulose. Men uansett får man denne vaksinen bare en gang. M-M-Rvaxpro (Meslinger, kusma, røde hunder) Program (måneder, 6. klasse ) Produkter MMRvaxpro 10xml. Kort film om hvilke vaksiner elevene på 6. Filmen er laget av Fete typer. BCG-vaksinasjon, metode til å vaksinere personer som tidligere ikke er infisert med tuberkulose ved hjelp av svekkede levende tuberkelbasiller.


På denne temasiden har vi samlet læringsressurser innenfor temaet kropp og helse. Her vil du finne undervisningsopplegg, små aktiviteter, artikler og eksterne ressurser om emnet. Noen barn skal ikke ha MMR vaksinen eller bør utsette vaksineringstidspunktet.


Hei, jeg er en jente på år som nå fikk tilbud om poliovaksine, som påfyll (går i 10.ende) Står at det kan gi hjernehinnebetennelse og varige lammelser, og at man kan dø, men at sykdommen er under kontroll i Norge og en rekke andre land. MEN, står jo også at det er utbredt i store deler av verd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg