torsdag 26. mars 2015

Katt løpetid ppiller

Rabatten legges til automatisk. Lynrask hjemlevering av kattemat. Bestill på nett - rask levering! Høy kvalitet, tilpasset din hund. Levert raskt og gratis på døren.


Når kun det beste er godt nok!

Katten kommer i en tilstand av falsk drektighet, og vil da ikke komme i brunst. Ulemper med denne behandlingen er usikkerhet knyttet til at dyreeier husker å gi pillene, at katten kan kaste opp igjen tabletten, eller katten kan være borte akkurat den dagen den skal få tabletten. Når denne går over kan du begynne med pillene igjen. Når en hunnkatt slutter med p-piller , hvor lang tid ca kan det ta før hun får løpetid ? Har hørt snakk om pille-barn.


Kan man parre på første løpetid etter p-pille-slutt, eller bør man vente på 2. Men jeg anbefaler ikke å la henne gå på p-piller fast. Katter lar seg ikke parre om dem går på p-piller.

Det er mye bedre å sterilisere katten. Får katten løpetid har den enten spyttet ut pillen eller som her for lav dose. Dette er veldig smertefullt for hunnkatten, den skriker når hannen trekker seg ut. Risikoen for overvekt øker etter kastrasjon.


Kastrerte katter (helst hanner) blir oftest mer hjemkjære og kjærlige. Gjentatt behandling med hormontabletter kan gjøre at hunnkattene ikke får løpetid. Langvarig behandling med p-piller gir uønskede bieffekter som jursvulster og kanskje livmorinfeksjon. Hormonene er likevel en av hovedårsakene til endringer i humøret, og en katt med løpetid vil endre atferd nesten fullstendig.


Hvis katten din ikke er sterilisert, vil denne artikkelen beskrive de endringene katten vil oppleve i løpet av løpetiden, og vil hjelpe deg med å fastslå når katten er klar for parring. Et mjau kan bety så mangt, og hva pus egentlig mener er ikke så enkelt å forstå. Her er rådene for å kunne prate mer med pus.


Jeg har nemlig vært med å operere en katt som hadde fått kreft pga p-piller. Den hadde svulster over hele magen, og sjansen dens til å overleve noe særlig lengre var ikke stor. Hvor lang tid tar det valigvis før katten får løpetid igjen etter at den har sluttet med p-piller ? Nå er det snart to uker siden Mia fikk sin siste pille, men fremdeles er det ikke antydning til løping.


P-piller til katt er i mine øyne et gigantisk neeeei! Hvor lenge (tidsmessig) bør man vente før man parrer en katt for å være sikker på at alle hormonene fra p-pillen er ute av kroppen?

Katten bør veie minst kg når den opereres, det gjør de fleste hunnkatter ved - mnd alder. Man ønsker ikke å legge yngre kattunger i narkose hvis det ikke er nødvendig. Kan jeg gi p-piller istedet? På de fleste katter merker man fort at den har løpetid.


Katten kan bli drektig når som helst i løpetiden, og hannkatter merker at løpetid er på gang før vi mennesker gjør det. Om du ikke ønsker kattunger, så kastrer katten din, og IKKE slipp den ut når den har løpetid. Katter i løpetid trenger spesiell omsorg og oppmerksomhet. Hvis katten din allerede har vært igjennom en løpetid husker du sikkert hvordan hun mjauet og skrek, og hele tiden krevde din oppmerksomhet. Hvis hun ikke har mulighet for å pare seg kan dette bli en frustrerende og ukomfortabel tid for dere begge.


De fleste katter som har løpetid skriker også høyt og ustanselig, noe som for eksempel kan være irriterende for naboer. Katten blir dessuten roligere, den slåss mindre og holder seg mye mer hjemme enn de ukastrerte. Katten har etter det hatt løpetid , men jeg ville etter dette da ikke slippe den ut igjen før jeg fikk tak i p-piller til den.


Det har jeg gjort nå, men jeg fikk opplyst da jeg var og hentet resepten at den kan abortere eller få misdannelser på kattungene om jeg gir henne p-piller , hvis hun allerede er gravid. Kontraindikasjoner Skal ikke brukes til dyr som ikke er kjønnsmodne, til drektige eller diegivende dyr, til dyr med neoplasi, diabetes mellitus eller akromegali, til dyr med sykelige tilstander i vagina, livmor, melkekjertler eller andre reproduksjonsabnormaliteter, til dyr med sykdommer i lever eller bukspyttkjertel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg