torsdag 5. mars 2015

Hvor mange timer er 50 prosent stilling

Hvor mange timer er 50 prosent stilling

Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Digital timer med store og tydelig tall. Sier tydelig ifra når tiden er over. Finn laveste nettpris her.


Hvor mange timer er 50 prosent stilling

Da eg jobbet prosent var det dager ei veke og dager den andre. Del dette innlegget. Dere som har stilling - Anonymforum - Skravle. Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Dette er noe som skal stå i din arbeidsavtale.


Hvis for eksempel en 1 stilling utgjør 3timer i uken, blir en stilling timer i uken. Hvis en 1 stilling er definert internt i virksomheten som 1timer , vil du ved en stilling kunne kreve timer per måned. Hvis dette skal regnes over ett tidsperspektiv på et helt år, må det være spesifikt nevnt i en avtalt mellom arbeidsgiver og arbeidstaker.


Hvor mange timer er 50 prosent stilling

Når man har stilling så skal man jobbe ca timer i månden. Men når man jobber ca 1timer i månden har man da krav på timer med overtid da? Svaret er ganske enkelt nei (så lenge en regner med at du jobber t per dag).


I en periode nå så skal jeg jobbe dager. Skal jeg da jobbe timer , eller timer og minutter, eller noe midt i mellom? Jeg skla jo ikke ha noe lunchpause, for det er jo etter 5. Jeg har tenkt å skaffe meg deltidsjobb nå etter sommeren, ved siden av studiene, og da lurte jeg på hvor mye jobb de forskjellige prosentene er ? Ser mange skriver i jobbannonsen og sånn. Litt greit for meg som student å vite hvor mye jobb de forventer av meg. Det er flere områder hvor det er vanlig med deltidsstillinger, spesielt innen helse- og omsorg.


Totalt blir antallet personer som blir berørt av nedbemanningen, mye høyere. Prosentregning er en selvskreven del av matematikk og skolefaget matte i dag. Her kan du regne ut økning og nedgang i prosent , samt lese om fremgangsmåter og formler for prosentberegning og prosentutregning. Det er altså mange arbeidsgivere som velger å gi deltidsansatte et antall feriedager som tilsvarer stillingsprosenten.


Jobber man prosent med dager i uken, får man redusert antallet feriedager tilsvarende. Det betyr at en ansatt i prosent stilling med uker ferie vil ha feriedager til disposisjon. Dersom det er et særlig og tidsavgrenset behov, kan arbeidsgiver pålegge overtidsarbeid i inntil: timer i løpet av dager. Hvor mye overtid kan arbeidsgiver pålegge? Samlet arbeidstid må ikke overstige timer i løpet av timer.


Flere av mine kollegaer jobber i stilling med ulik arbeidstid. I et scenario hvor du har lik lønn som vaskehjelpen, så må du jobbe omtrent to timer for å betale vaskehjelpen for en time fordi du betaler av skattede midler, sier Picard. At det kan være gode grunner til å jobbe redusert i en periode, tror Picar men hun minner om at man bør være klar over hva det gjør med økonomien. Jeg lurer på hvor mange prosent en norsktime i ungd.


I Norge, hvor mange arbeidstakere har tariffestet 3timers arbeidsuke og ukers ferie, vil et årsverk utgjøre ca. Alminnelig arbeidstid må likevel ikke overstige timer i løpet av dager. Arbeidsgiver kan søke Arbeidstilsynet om å forlenge arbeidstiden ytterligere.


Hvor mange timer er 50 prosent stilling

Lov- og avtaleverket regulerer også hvor mye arbeidsfri du har rett på. Dette handler blant annet om hvor mange timer fri du skal ha mellom to arbeidsvakter. Dette skal være sammenhengende hviletid – uten arbeidsavbrudd.


Utgangspunktet er satt i arbeidsmiljølovens paragraf 10–8.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg