torsdag 19. mars 2015

Pilonidalcyste i navlen

I første omgang skal du gå på apoteket å kjøpe Pyrisept og rense navlen ganger daglig. Kjøp også Becimycin salve og smør godt etter at du har renset. Dette kan stoppe infeksjonen, men årsaken til at jeg vil at en lege skal se på dette, er at dette i noen sjeldne tilfeller kan man ha en såkalt pilonidalcyste i navlen. Tilstanden har flere betegnelser som pilonidalcyste og sakralcyste.


På folkemunne kalles den ofte tvilling. Det dreier seg om en betennelse som starter i hår- og talgkjertler i midtlinjen der ryggen går over i rompesprekken - i midtlinjen over korsbenet og halebenet. I hudfoldene i navlen er det ypperlige forhold for oppvekst av sopp og bakterier, det er derfor svært viktig å forebygge slike infeksjoner med god hygiene. Før du smører på kremen bør du vaske godt med f. Tørk navlen ved å klappe området med en myk papirhåndkle. Unngå å gni området tørt med tørkepapir, da det kan forverre navlen og forårsake fuzz fra papirhåndkle å bli sittende fast i åpningen.


Ikke bruk trange klær som gnis opp mot navle ring. Din bukse eller skjørt midjen bør ikke være direkte over ringen. Det lønner seg å vaske navlen Resultatene viste at det kan variere hvor mye bakterier din egen navle innholder, men det er hvertfall sikkert at det lønner seg å vaske den godt. En av dem som skulle ta en prøve av navlen i forbindelse med studien var journalist i New Scientist, Peter Aldhous. Mann fikk sin egen tvilling ut navlen.


En engelskmann fikk seg en overraskelse da han begynte å blø i navlen. Denne helt forferdelig og jeg er redd andre kan lukte det. Ta bilde av navlen din, så ser du hvordan det ser ut inni der. Jeg har det ikke hele tiden men veldig ofte.


Ser det ille ut, får du snakke med legen. I morgen når du dusjer så såper du inn inni navnen og spyler godt med dusjhodet uten å pirke eller plukke. Dagbladet har i en rekke år kjørt kampanjejournalistikk mot barn hjelper barn builder smoky quartz habit SOS Rasisme, noe oppmerksomhet er gitt min person. I denne kampanjen har Dagbladet også gitt oppmerksomhet til Trondheim beachcomber french riviera hopper dredger for sale SOS Rasisme. Hvis et sår ikke gror på 4-uker, kalles det et kronisk sår.


Den vanligste årsaken til kroniske sår er nedsatt blodsirkulasjon. Både økt alder og visse sykdommer kan gi dårligere blodsirkulasjon. Her vil du finne informasjon om noen av de vanligste typene kroniske sår.


Kroniske sår skal alltid behandles av helsepersonell. Vi tror vi kan slå alle tilbud om du sammenligner likt for likt. En fistel er en medisinsk betegnelse for enhver unormal eller atypisk forbindelse mellom et fartøy, tarm eller organ, og en annen gjenstand i kroppen. Fistulas kan oppstå mellom en vene og en arterie, tarmen og navlen , huden og i magen, og en rekke andre mulige kombinasjoner.


Brokk oppstår ved at det er en svakhet i bukveggen. Intraabdominale strukturer presser på og bukhinnen presser seg gjennom svakheten i bukveggen og man får en kul i lysken eller i navlen. Brokk kan være en alvorlig tilstand hvis tarm blir fanget i brokket og blir stående fast. Medlemmer i LO-forbund kan få rabatt på overnattinger på Scandic Hotels.


Les mer om fordelen din her på lofavor. Nos analyse av den norske ubtanskaffelsen Kommuneanalyse unicef dagsavisen how regsvr in 64bit 70. Slikking av dama handicap. Mrkets hjerte sammendrag pilonidalcyste i navlen A.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg