mandag 30. mars 2015

Spiderman kostyme barn

Finn din favoritt, og bestill her! Se vårt store utvalg. Karnevalsklær - CoolStuff. Kjøp på Norges gadgetmekka! Under armene er påsydde spindelvev vinger og skoovertrekk på buksebena.

Inneholder heldrakt og maske. Du vil også finne det perfekte tilbehøret til ditt Marvel kostyme og få det kuleste utseendet. Thor ville ikke vært den samme uten hammeren, og Captain America ville vært hjelpesløs uten hans stjerneskjold. Spiderman kostyme til barn. Glem ikke å kjøpe spindelvev til.


Finnes i størrelse: Small, medium og large. OBS OBS: Er du usikker på størrelsen, skriv kommentar til oss hvilken drakt du ønsker.

Mange av de kundene. Barn elsker å kle seg ut - lag en temafest. Komplett spiderman kostyme til barn som inneholder printed jumpsuit og maske. Husk å oppgi ønsket størrelse i kommentarfeltet til butikken ved bestilling av denne varen.


Er du på jakt etter et bra kostyme til kostymefesten, halloween, eller en annen morsom anledning? Alltid på Temashop. Vi har norges største utvalg av superhelt kostymer for voksne og barn ! Billige priser og gratis frakt på alle ordre.


Mia og jeg, Parykk barnestørrelse. Hånd vask kjølig vann. Supersmidig og med en reaksjonsevne utover det vanlige er du klar til å klatre på fasader og kjempe mot en gjeng superskurker som Doctor Octopus, Electro og Sandman. Ifølge prototype, den mørke tekstur og mønster er førsteklasses.


Les tester og omtaler før du kjøper. Her finner du en rekke kostymer til barn , uansett hvem og hva barnet måtte ønske å være! Det er ingen tvil om at barn elsker å kle seg ut, så se igjennom utvalget sammen og finn det perfekte kostymet!


Kostymer til barn – rett hjem fra nett!

Her gjør vi det enkelt for deg, med kostymer på nett som du enkelt kan klikke hjem! Vi har kostymer til både dame, herre, baby, barn og hund. Vi har også parkostymer, slik at man da kan matche sin partner in crime. Vi har bredt utvalg av kostymer og har et eller flere kostymer innenfor de aller fleste temaer. Det du ikke finner her, det finnes ikke.


Laget av 1 Polyester. Drakten skal håndvaskes. Dette er et offisielt lisensiert produkt. Se denne superhelt som aldri før , i 3D. Denne flotte, myke masken har de riktige markeringene, slik at barnet kan være en helt for en dag.


Stort utvalg med SPIDERMAN. Hos The Fairytale Company vil du finne et stort utvalg av kostymer og utkledninger for barn. Plutselig står minstemann ute i stua i et Hulk- kostyme og bærer seg ad verre enn verst, eller så er det en liten Frost-prinsesse som danser forbi og inn på rommet sitt.


Onesize kostymer er som regel i størrelsen M til L. Hos oss finner du også ulike tilbehør som setter prikken over i-en for hvert eneste kostyme. Hatter, parykker eller fargelinser - vi har alt innenfor mange ulike temaer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg