torsdag 26. mars 2015

Babysvømming røa

Babysvømming er gøy både for deg og ditt barn. Du trener livsviktige ferdigheter i barnet og styrker dets motoriske og mentale utvikling. BabySwim er norgesledende i babysvømming. Opplev trygghet og glede i vannet!


Her finner du kurs i babysvømming for barn fra til år.

En aktivitet til glede for hele familien. Barnet er fortrolig i vannet, siden det er dette medium de vet aller mest om i sitt korte liv. Det brukes kun til babysvømming , og rommet er stille og rolig for babyene. Påmelding Hovseter.


Felles for alle bassengene er at temperaturen er fra - grader og egner seg godt til babysvømming og svømmekurs for barn. Flere tilbyr kurs for voksne, og finn ut hvor du kan melde barnet på babysvømming. Velkommen til SATS Røa bad!

Her kan du blant annet oppleve en egen velværeavdeling, flere bade- og svømmebasseng, ulike badstuer og det beste gruppetreningstilbudet i vann. Kurs og babysvømming. Priser for drop in-besøk og medlemskap. Nye kurs starter fra mandag 6. Babysang er et lavterskeltilbud med sang, rim og regler for små barn, sammen med far eller mor.


Det er helt GRATIS å være med på babysang. Ta gjerne med matpakke. Annenhver onsdag kl. Vi tilbyr også bassentrening for gravide, vannaerobic samt privattimer i svømming.


Det var en solfylt og varm helg i Januar, og Lambertseter Bad var fyllt til randen av svømmere og supportere. Fremgang blant de yngste er gledelig å se, og det er tydelig at LÅMØ er i fokus med bare noen måneder unna. Har du glemt brukernavn eller passord kan du få tilsendt dette automatisk fra tryggivann.


Du kan være med på kurs selv om du ikke har treningsmedlemsskap hos oss. Tore Hals Mejdells vei. Røa Røver’n er en barnebutikk med hovedvekt på brukte barneklær fra til år.

BRUKTE MERKEKLÆR TIL GODE PRISER! Røa bad kan være redningen. Det betyr at vi ønsker samarbeid med skoler og Aktivitetsskolen. OsloVis veibeskrivelse.


I tillegge vil vi kunne tilby babysvømming med ledere som har god kompetanse på dette. Man betaler ikke noe ekstra for å delta på vanngym, kjøp billett, klippekort, månedskort eller årskort og delta. NB: For å delta på vanngym må man være fylt år.


Det eksisterende Tøyenbadet skal rives, og det nye anlegget skal oppføres på samme tomt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg