torsdag 5. mars 2015

Smokk anbefalt

Riktig type smokk kan være en trøst og en leke for ditt barn. Velg rett smokk til ditt barn. Utforsk vårt store utvalg av smokker i dag! Vi tar godt vare på de små. Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk!


Utvalg av smokker hos Luxplus.

Gratis og rask levering, kjøp i dag! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Lag din egen smokk med ditt eget bilde, motiv og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Hver smokk er anbefalt ! Denne attraktive smokken er rettet mot babyer i en alder fra til måneder.


Denne modellen er et utmerket valg for de små i familien. Den kan også steriliseres.

Dersom baby løftes osv, plopper smukken fort ut. Hva tenker dere om å gi smokk ? Min er dager, helsesøster har anbefalt det ettersom han har stor suge behov. Evt når har dere tenkt å gi ham.


BIBS klassiske runde smokk i latex er vår mest solgte smokk , som den blir anbefalt av flere fødestuer og kiropraktorer. BIBS serier - BIBS Colour, BIBS de Lux, BIBS Supreme og BIBS Night: BIBS Loops er ringe til å hænge over barnevogn, cot, stellebor lekegrind - bare fantasien setter grenser. Hvorfor i alle dager stapper folk smokk i munnen på barn i slalåm og akebakken?


Det ser bare ufattelig idiotisk ut å kjøre slalåm med smokk. Babyen har en medfødt sugerefleks, og det er helt nødvendig for at barnet skal få i seg mat. Men noen ganger føler vi som foreldre gjerne at det handler om noe annet enn sult. Kan det da være galt å gi babyen smokk ? Les mer: tips for å slutte med smokk. Smokk og amming – Vi anbefaler at dere venter med smokk til ammingen er veletablert.


Av denne grunn, anbefaler tannleger at barn heller bruker smokk. Av to onder, anbefaler vi smokk. Barn som suger på tommelen har en tendens til å holde på lenger, og det er vanskeligere å slutte. En smokk kan gjøre det lettere for barnet å sovne.


Det kan også roe barnet om det er sint.

Selv om barnet sovner lettere med en smokk i munnen, har det også lettere for å våkne igjen i det smokken faller ut av munnen. Derfor bør barn helst ikke sovne med smokk i munnen. Smokk og tenner – tannstillingen kan bli negativt påvirket av smokken.


Når barnet er over år – øker sjansen for tannstillingsfeil ved bruk av smokk. Det er anbefalt å slutte med smokken når barnet er over år. Tannstillingsfeil kan unngås om man avvender bruk av smokk før barnet fyller år. Bibs de Lux latex - den mest anbefalt smokk. Latex endrer seg over tid og ved bruk så vi anbefaler alltid å tilby barnet ditt mer enn en smokk.


En praktisk smokk fra MAM, med ekstra tynn og fleksibel sugedel. Sugedelen er tynnere enn på vanlige smokker, og dessuten fire ganger så myk. Det åpne skjoldet sørger for god luftsirkulasjon, og forhindrer slik hudirritasjon.


Smokken leveres i en praktisk oppbevarings- og steriliseringsboks. Si jeg skal ut å hente noe (med bil) og mamma har lyst til å få seg en dusj i fred og ro, da har jeg en tikkende bombe i baksete, i alle fall for vår kid som bare er en uke Hadde vært fint å gi smokk sånn at jeg har noe jeg kan gjøre i det hele tatt om han starter ulinga. Når barnet leker, er det ofte ikke nødvendig å bruke smokk , siden barnet allerede er opptatt av lekene eller slapper av med leken.


Barneleger anbefaler smokk fordi det er lettere å venne barnet av me enn fra å suge på tommelen. Jeg anbefaler gjerne at barnet slutter med smokk samtidig som det slutter å drikke av tåteflaske, sier logoped Line Avers. Foto: Barnas Språksenter – Men vi anbefaler gjerne å slutte med smokk samtidig som man kutter ut tåteflasken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg