mandag 23. mars 2015

Håndkle med navn barn

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Lag ditt eget håndkle med ditt eget bilde, motiv og tekst.

Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Håndklær med brodert navn eller initialer. Den ultimate gaven til han og henne, voksne så vel som barn. Bestill i vår nettbutikk i dag! Alt levert med broderte navn ! Med håndklær og badekåper i mykt stoff og med artige motiver blir disse daglige gjøremålene litt artigere.


Lydia håndklær i stilig stjernedesign i hvitt, grått og blått eller Aurea håndkle med søte, små hjerter gir farge og liv på bad som ellers ofte preges av nøytrale, hvite fliser. Du finner et stort utvalg badehåndklær i tøffe farger og motiver, og Danika tilbyr håndklær i 1 økologisk bomull. Hos oss finner du et stort utvalg hånklær!

Gi et søtt hette babyhåndkle med brodert navn som en gave! Kjøp trygt i nettbutikken vår. Leter du etter en unik gave til en baby?


Et hettehåndkle til babyer er den perfekte babydusj gaveen! Gjør dette håndkleet ekstra personlig med navnet på den nyfødte broderte på den. Oppgi navn som du ønsker brodert på håndklær under Ordrenotater ved fylling av fraktdetaljer. Det er tillat med kun bokstaver per håndkle.


Ensfarget, mønstret eller motiv? Våre barne- og babyhåndklær er laget for myk og sensitiv barnehud. Håndkle med navn : Regelmessige besøk på badet hører til vår daglig hygienerutine. Akkurat derfor er dette håndkleet med navnebroderi en gave som egner seg for alle og enhver!


Velg mellom forskjellige farger og skrifter! Flere Produkter Logo på arbeidstøyet er en fantastisk måte å skille seg ut på. Gjør hverdagen personlig med et håndkle med navn ! Gaver skal brukes, og hva er vel ikke nyttigere enn et stort og mykt håndkle ? Disse håndklærne kan du selv tilpasse med navnebrodering.


Gi en et personlig håndkle i gave som vil verdsettes daglig! Med lekre håndklær kan du skape et streif av luksuriøs spastemning på badeværelset.

De forskjellige fargevariantene gjør det mulig å innrede badeværelset i tråd med resten av hjemmet eller markere skift i årstidene med mørke eller lyse nyanser. Her finner du håndklær i alle mulige farger og størrelser til voksne og barn. Med våre pris- og kvalitetskategorier BASIC, PLUS og GOL finner du garantert noe som passer deg og ditt budsjett. Usikker på hvilket håndkle du burde velge? Et bad er ikke komplett uten deilige håndklær.


Du kan velge badehåndklær og håndklær i ulike farger og mønster for å få ditt uttrykk eller velge ren stil med din favorittfarge. Kanskje familiemedlemmene foretrekker ulike farger? La alle velge hver sin farge så er det enkelt å holde styr på hvem sitt håndkle som er i bruk.


Hos JYSK finner du alltid myke og behagelige håndklær til gode priser. Til barn i skolealder altså? Lekkert hvitt håndkle med broderte stjerner og navn. For bestilling: Før inn artikkelnr.


Gjerne oppgi om du ønsker at vi skal brodere med andre farger enn vist på illustrasjonsbilde. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Leker er ikke interessant lengre, og klær og sminke er egentlig ikke begynt å bli interessant enda.


Penger synes jeg er kjipt i julegave. Hvor får man kjøpt toalettmappe med navn , er det kun hos monogramservice, elelr finnes det andre nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg