fredag 27. mars 2015

Stillingsprosent timer kalkulator

Hvorfor kan ikke timeren på kjøkkenet også være en pyntegjenstand? Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Statistikk Sist endret: 20. Prosentregning er en selvskreven del av matematikk og skolefaget matte i dag.


Her kan du regne ut økning og nedgang i prosent, samt lese om fremgangsmåter og formler for prosentberegning og prosentutregning. Tror jeg har en ca. Ved hjelp av kalkulatoren beregner du enkelt stillingprosent og årslønn for pedagoger ansatt på normalårsverk.


Dette er noe som skal stå i din arbeidsavtale. Hvis for eksempel en 1 stilling utgjør 3timer i uken, blir en stilling timer i uken. Et årsverk avhenger med andre ord av yrket ditt. I Norge jobber mange innenfor tariffestede arbeidsuker. De fleste har en arbeidsmengde på 3timer per uke, der uker i året er ferie.


Jeg trenger litt hjelp til å regne ut min stillingsprosent i en tidligere jobb. Trenger dokumentasjon på dette til en fremtidig utdanning. Jeg jobbet timer i uken. Det burde jo egentlig være veldig enkelt å regne ut men vil være sikker på at det er. Foreldrebetaling i SFO.


Hvor mye blir dette i stillingsprosent ? Med kalkulatoren kan du: beregne månedlig foreldrebetaling for en elev med uketimer basert på antall uketimer som gis ved full plass på den enkelte SFO. Trenger hjelp til å regne stillingsprosent Generell diskusjon. Utregning av stillingsprosent. Her har vi benyttet brutto lønn før overti andre tillegg, feriepenger og skatt.


Beregningene er laget etter beste evne, men kan inneholde feil. Så utgjør vel rundt timer i uken. Kalkulatoren er skrevet i Javascript. Er ikke helt sikker her altså. Men det vil vel utgjøre ca timer i mnd eller noe i den duren ? Men skal ikke påstå noe her altså JOBER SELV I stilling og har ca timers uke.


ORIGINAL: Kosinuss ORIGINAL: Kizzapus Full stilling er 35t i uka, og 165t i mnd er 30t i uka, og 130t i mnd det er nå min dårlige matteforståelse kommer frem,timer i uka ganger uker er jo 120. Eller hva er månedslønna mi? Legg inn én verdi i vår kalkulator - og så regner vi ut resten for deg. Hvordan regne ut stillingsprosent ? Fellesforum Anonymforum.


Vanlig arbeidstid pr uke er 3dersom du ikke har betalt lunsj og timer dersom du har betalt. KLP startet som et spleiselag av små kommuner over hele landet. I dag er vi Norges største pensjonsselskap. Vi er et annerledes finansselskap, fordi våre kunder eier oss.


All vår verdiskapning kommer kundene til gode. Last ned kalkulator (Excel-fil) Rotasjonskalkulatoren kontrollerer om arbeids- og fritidsperioder i ulike rotasjonsordninger gir fulle årsverk og synliggjør eventuelle avvik. Hva betyr lærernormen for din skole.


Hvis du logger inn i GSI får du tilgang til en utvidet kalkulator for dine skoler hvor du også kan legge inn egne tall. Ekstravakter, tilkallingsvakter eller lignende på timebasis som er tatt jevnlig, skal beregnes. Minimum 7timer pr. Basert på oppgitt antall timer og stillingsprosent over for hver av stillingene.


Stillingsprosent (inkl. timer ) Denne brukes for å beregne hvilken stillingsprosent og lønn som skal rapporteres inn til KLP for de som arbeider på timesbasis, eller timer i tillegg til en fast stillingsprosent. Dette gjelder både ved etterinnmeldinger, og de. Begynn med å skrive inn en realistisk årslønn (før skatt) i feltet oppe til høyre.


Dersom man jobber mer tilfeldig på timer , blir timene lagt sammen og delt på antall timers normaluke slik at man da oppnår mye kortere ansiennitet enn om man hadde hatt samme timetallet, men i en fast kontrakt som deltidsstilling. Tidsenheter kan være sekunder, minutter, timer , døgn, uker, måneder, år osv. Dersom vi snakker om renter på bankinnskudd er ofte tidsperioden år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg