tirsdag 31. mars 2015

Babyklær ull

Mykt og naturlig - Gode priser og rask levering. Velkommen til Nøstebarn. Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. For ditt neste eventyr. Gratis frakt ved kjøp over kr 800.


Lillelam er en norsk merkevare med barneklær i ull fra prematur til år. Se vårt utvalg her. Alle våre produkter er laget i 1 merinoull av beste kvalitet som kan maskinvaskes på 40°C ullprogram. Vårt mål er å holde alle barn varme og komfortable i ullklær laget med kjærlighet og omtanke, som er produsert på en bærekraftig og etisk forsvarlig måte.


Salg på Ull til Barn og Baby finner du i denne kategorien. Ullklær på salg fra kjente merker som Lillelam, Joha, Hust and Claire, Marius Kids m. Du kan finne rimelige barneklær i ull på salg, -gjerne utgåtte farger og modeller. Vi liker å kle småungene i ull fordi de da holder seg gode og varme i høst og vinter. Ull innerst anbefales fordi det er varmeregulerende og puster godt. Når det ikke er vinter kan tynn ull være veldig fint å bruke og her finner du alt vi har av barneklær i ull.


Babyklær ull

Gutt og Jente på nett. Lillelam, Memini, Hust and Claire, Name it, Gullkorn Design og Joha. Her finner du babyklær. Vi vet at komfort er like viktig som stil når du skal kle ditt barn.


Derfor har vi under denne kategorien samlet klær laget av de mykeste materialene som er snille mot ditt barns hu og som klarer alle de utfordringer hverdagen måtte bringe. Det er få ting som er så morsomt å handle som babyklær. Markedet for søte buksedresser, luer med ører og behagelige pyjamaser til de aller minste har eksplodert de siste årene, og du finner massevis av ulike stiler og plagg hos Zalando.


Ull puster og har temperaturregulerende egenskaper og egner seg både sommer og vinter. Med ull innerst blir ikke barnet klamt eller kaldt. I tillegg til klær i ren ull , har vi også et stort utvalg av plagg i ull i kombinasjon med silke, bambus eller bomull.


Disse er perfekte til små barn som er sensitive til ull. Nøstebarn har et stort utvalg ullklær, ull med silke og bomull og tilbehør til hele familien. Våre produkter er økologiske og miljøvennlige. Vi fører et stort utvalg av barneklær på nett. Rask levering og lav frakt.


Babyklær ull

Hvorfor sier vi ofte at ULL er GULL? Kjøp babyklær hos Babyshop. Ull er en naturfiber som holder varmen, også om barnet skulle bli våt gjennom yttertøyet. Ull holder altså på varmen også når den er fuktig. Livsstilkonseptet Newbie har også matchende tilbehør som kosedyr, gaveesker, håndklær, stellematter, smekker, suttekluter og babytepper for de minste.


Cubus tilbyr mote og kvalitet til gode priser. Leker, babyklær og sko fra Ellos Kids og kjente varemerker som Mee Too, Miki og baby Björn finnes i vårt store utvalg. Vi har babyklær og undertøy. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Babyklær ull

Er du på jakt etter babyklær har du kommet til riktig plass! Du finner baby klær i de fleste kvaliteter. Det er en stor kolleksjon med ullklær å velge i, andre foretrekker bomull eller viscose av bambus alene eller i kombinasjon med ull.


Baby Ull er supert til fine topper, jumpere og kardigans til både voksne og barn. Baby Ull har to veiledende strikkefastheter avhengig av bruksområdet og hvilken type plagg du strikker. Du skal følge strikkefastheten som er oppgitt i oppskriften.


Babyklær ull

Husk at du kan strikke med Pure ECO Baby Wool og Baby Ull etter samme oppskrift. Fabrikken er den eneste igjen i sitt slag i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg