fredag 6. mars 2015

Barnebursdag ute

Her finner du alt til en vellykket barnebursdag– Se utvalget, og bestill deres favoritter! Pinatas til feiringen? Norges ledende bursdagsbutikk. Stort utvalg farger og former. Finn festdekoret til ditt party.


Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt.

Pynt, Dekorasjon, Banner og Mer til Bursdag. Alt du Trenger og Lynrask Levering! Barnebursdag ute hele året. Sted og aktiviteter vil jo selvsagt variere etter sesong, men mulighetene er mange.


Om vinteren kan dere for eksempel samles i bunnen av en akebakke. STÅENDE BUFFET: Ute i skogen er det ikke så nøye med bordskikk og faste plasser. Det barn i dag liker best er å kunne få lov til å leke fritt uten at det er voksne som står over dem og forteller om sikkerhetsregler og hva som ikke er lov.


Da lar de mobilene ligge i jakkelomma, organiserer seg selv og har det sykt gøy.

Og det er faktisk ekstra gøy når dere arrangerer den selv. Her er gode råd til feiringen fra to eksperter på feltet. Både kropp og hjerne kan nyte godt av en rekke fordeler ved å være ute i frisk luft.


Den uten stol er ute og slik fortsetter man til det kun står en vinner igjen. Danseleken - alle barna danser til musikk, nå musikken stopper er det om å gjøre og stå helt stille. Gi barna en gammel kjele eller en bøtte med vann og diverse kjøkkenutstyr slik at de kan røre, måle og helle.


En saks kan være kjekk å ha for å klippe gress, strå og blader til grønnsakssuppe og annet man kan lage på dette kjøkkenet. Hvis planen er å være (litt) ute , kan det være lurt å informere om dette på innbydelsen, slik at gjestene har på seg eller med seg klær som passer til utendørslek. Skal det deles ut godteposer? Godteposer er en klassiker, men ikke alle liker det eller synes dey er nødvendig. Blir det ikke egentlig nok godteri i bursdagen?


På utkikk etter morsomme barneleker til bursdag eller andre samlinger? Leken går kort og godt ut på at et av barna sitter på en stol mens alle de andre legger seg ned på ryggen eller magen og lukker øynene. Den som sitter på stolen må følge godt med og de som rører på seg er ute. De som er ute hjelper til med å se hvem som rører på seg.


Det er om å gjøre å ikke røre på seg. Jo mørkere det er ute , jo koseligere er det med bål, så arranger gjerne bursdagen om ettermiddagen. BÅLMAT: Pinnebrød og pølser egner seg veldig godt på bålet.

Om barna er store nok, er det stas å få spikke grillpinnene selv. Men husk å be om godkjennelse fra foreldrene først, og ta med plaster! Nå nærmer det seg bursdagsbesøk for prinsessen vår som blir år. Vi har vurdert å ha en utebursdag med målbrenning, aking og slike ting i en skog.


Er det noen av dere som har erfaring med bursdagsbesøk ute ? Opplev en koselig gårdsbursdag hvor vi er ute hele tiden. Vi har en snill hest, noen ganger flere hester som vi leier ut plass til, mange sosiale sauer som elsker brø kosete kaniner og selskapssyke katter. Jeg ønsker deg velkommen til min verden, hvor jeg deler min lidenskap for bursdager og feiringer.


Foreldrene bør i hvert fall passe på at det ikke går så langt som med en familie i Sverige, der bråket etter en barnebursdag nå havner i retten. Den svenske avisen Sydsvenska Dagbladet skrev i sommer om den katastrofale bursdagen der bråket startet da en 8-åring inviterte alle klassekameratene bortsett fra to. Ta med mat og drikke selv og benytt deg av våre griller (ta med grillkull og tennvæske). Vi har sitteplasser ute på sommeren og et lokale for dere på vinteren. Lek morsomme bursdagsleker som stolleken, hviskeleken, haien kommer, stiv heks og fiskelek når du arrangerer barnebursdag for barn som er eller år.


Limbo - Bind en ballong på beinet og prøv å smelle andres ballonger. La barna med bind for øynene smake på ulike ting å gjette hva det er: Kaviar, honning, kjeks – det dere har i kjøleskapet. I Oslo Sommerpark arrangeres barnas fødselsdagsselskap ute i frisk luft, høyt oppe i trærne i Klatreparken! Du trenger ikke å være supermann for å begi deg ut i klatreparken - vi har løyper tilpasset alle ferdighetsnivåer.


Mestringsgleden og jubelropene er høye!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg