onsdag 25. mars 2015

Gratulerer med dagen humor

Gratulerer med dagen humor

Gratulerer med dagen. Det er bedre å være over bakken enn under den! Se det positive i det, med SÅ mange lys på kaken, da må da strømregningen bli relativt liten denne måneden.


Gratulerer med dagen humor

Du er spesiell… 25. Kos deg masse i dag søta. Tekst på bryllupskort - Bryllup - Kvinneguiden. Bursdagsmelding på facebook - Generell debatt. Sosial prat og humor.


Kjære Bare innom og alle andre. Griner like mye hvert år. Håper alle får en flott dag. Trenger du et godt sitat? Til deg fordi du er både tøff og grei.


Siden vi er omtrent like gamle trenger vi ikke snakke mer om alder. Gode venner husker bursdagen din, men glemmer alderen. Morsomme sitater, ironiske vitser og dumme forsnakkelser om det aller meste. Smil til verden, og du får en støvel i trynet. Smil igjen, og du har et nytt par!


Kongefamilien, barnetogene, stemningen, alt fra feiringen av nasjonaldagen i hele landet og litt fra utlandet. Også to ganger da gitt Real G , og flott forbilde for innvandrerungdom. Comments are turned off Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next. Skål for dagen i dag.


Gratulerer med dagen humor

Enda et steg nærmere støttestrømper! Fra en toppers jente til en annen! Tre ting skjer når du blir eldre. Det første er at hukommelsen blir verre. De to andre husker jeg egentlig ikke.


Identitet, humor og det å være et godt medmenneske har du synliggjort for det norske folk. Man skal alltid huske på å være snill, men ikke dumsnill ,. Read Flere måte å si gratulerer med dagen på from the story 1måter å si ting på by signesitron with 9reads. Gleder meg over å kunne feire vårt vakre hjem nok en gang. Det ble så vanskelig å få skrivemaskinene rene etterpå.


Gratulerer med dagen humor

Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du å dette. Hipp, hipp, hurra for Mia Margrethe Robertsen som fylle år i dag 15. I dag er det Maud Angelica sin tur til å bli feiret – hun fyller år i dag , den 29. Maud Angelica har ikke vært mye i rampelyset, det ser ut til at hun har blitt nokså skjermet, men innimellom har vi sett henne sammen med resten av kongefamilien.


Grand Theft Auto V er nå inkludert i Xbox Game Pass. Fargerik bursdags girlander med teksten GRATULERER MED DAGEN i gult, rødt, blått og grønt. På enden og slutten av girlanderen er det også ballonger. Perfekt for deg som skal arrangere bursdagsfest.


Materialet er i flammehemmende papir. I dag har min kjære, søte, snille Axel bursdag. Skal man bruke formen gratulere , må man også bruke hjelpeverb, f. I talemålet kan det være annerledes.


I mange dialekter i vest og nord uttales ikke presens-r i det hele tatt, og i østnorsk vil den til vanlig bli assimilert med en etterfølgende konsonant. Jeg vil gratulere med dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg