tirsdag 3. mars 2015

Tåkedis

En nøytral grå tone. Produkttype: Textures Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Tåkedis , samling små, oftest saltholdige (hygroskopiske) dråper som svever i luften, se tåke.


Mot, nysgjerrighet, vilje og vennskap! Hannah finner en jakke som er skylt på land i fjæra, og hun får umiddelbart en følelse av at. Verken bestekompis Einar eller faren, som er politisjef i den lille kystbyen, er overbevist.

Men når den eneste motstanderen av den lokale utbyggingen forsvinner sporløst, blir det klart at de står overfor et mysterium. Amerikanske investorer. Tåkedis er en form for dis med små vanndråper i luften.


Den kan oppstå som en naturleg del av været eller ved vulkansk aktivitet, og er vanlig i kald luft over varmere vann, i utåndet luft i kulde og i sauna. Man kan også få dannet kunstig tåkedis med spraybokser hvis fuktforholdene ligger til rette for det. Sikt i tåke er gjerne i størrelsesorden 1m, men ned til under meter forekommer i ekstreme tilfeller. Ved temperatur lavere enn fra –til –°C dominerer iskrystaller i forhold til underkjølte vanndråper (iståke), tåken blir da sjelden så tett.


Han kan oppstå som ein naturleg del av vêret eller ved vulkansk aktivitet, og er vanleg i kald luft over varmare vatn, i utanda luft i kulde og i sauna.

Ein kan òg få danna kunstig tåkedis med sprayboksar viss fuktforholda ligg til rette for det. Hei, Vi dro på forskjellige malingsbutikker og så på farger til hus. Snakket med mange og kom fram til at vi begge likte Tåkedis.


Så vi kjøpte fargeprøve spann og malte på ei planke, som vi prøvde på forskjellige steder rundt huset og til forskjellig tid på døgnet. Dette brukte vi et par dager på. De oppleves som klare og rene, men det er viktig å notere seg at disse fargene.


Denne genseren er bare helt fantastisk å strikke. Den kan fort bli den første oppskriften som kommer ut for salg. Tåkedis Den enkle, stilrene genseren er strikket i garn av børstet alpakka. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Bestill fargeprøve. Se farger som passer Kombiner med tapet. Veggpanel - Obs BYGG. I enkelte belysninger kan disse nesten få et blålilla preg over seg. Felles for disse fargene er at uttykket er rent og noe kjølig.


MDF panel fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig.

Holder du på å pusse opp hjemme og vil friske opp veggene? Da kan veggpanel være en enkel løsning for å skape et moderne uttrykk. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg