onsdag 25. mars 2015

Varmeutslett mellom bena

Varmeutslett , miliaria, er ikke noe som bare forekommer hos spedbarn. Selv om det er mest vanlig hos spedbarn, så forekommer varmeutslett hos opptil en tredel av voksne som lever i tropisk klima, og det kan sjenere enhver i varmt, fuktig vær. Utbrudd mellom beina er svært vanlig hos personer over sommeren når du svetter mye, og blir utsatt for varme betydelig. Mens denne type utslett kan også skyldes dårlig hygiene, er strengt anbefalt å vaske det berørte området med såpe hver dag område luktfri, og håndkle tørke skikkelig, noe som sikrer null fuktighet. Dessverre må du bruke masse tid på dette, fordi dette er et problem som vil vedvare så lenge huden på innsiden av lårene dine får lufting og en sjanse til å holde seg tørr og normal.


Denne soppinfeksjonen danner røde, skjellende ringer eller sirkler i huden, vanligvis på kroppen, overarmene, lårene. Ringorm kan også forekomme i ansiktet. Hodebunnssopp (tinea capitis). Når det gjelder skrittsopp oppstår det etter hvert et karakteristisk rødflammet utslett i skrittet, på pungen og mellom pungen og lårene hvor det er.


Og den siste tingen jeg lurer på er hva jeg kan gjøre for å forhindre eller minske svetten i mellom bena , for det hender jeg får varmeutslett i. Hvor oppstår varmeutslett ? Etter tre-sju dager vil vanligvis overkroppen bli svakt rødfarget og småprikket. Utslettet kan spre seg videre til halsen, armene, beina og ansiktet. Jeg har et slags utslett på innsiden av låret helt oppe ved lysken, nesten mellom beina. Det blir også tørr hud der. Dette er ekstremt irriterende.


Det har vart i noen måneder. Har prøvd å smøre med vanlig fuktighetskrem, men det hjelper ikke. Varme støt mellom bena er svært vanlig i løpet av sommeren når temperaturen stiger til det ekstreme. I varmt og fuktig vær, bakterier lett inn i kroppen gjennom svettekjertlene. Mange utslett som oppstår hos barn og spedbarm er ufarlige, plager ikke barnet, og går over av seg selv.


Om det er et kløende utslett finnes det lindrende behandling. Her er en oversikt over noen av de vanligste utslettene som kan oppstå hos spedbarn og barn. Blemmesykdommer, eller bulløse sykdommer, er en gruppe av kroniske hudsykdommer som kjennetegnes av spontant oppståtte væskefylte blemmer i huden. Disse blemmene er forårsaket av at immunapparatet danner antistoffer mot festestrukturer i overhuden (epidermis) og som gjør at overhuden løsner fra underlaget. Vanligvis utslett vises på brystet og magen, foldene i bena eller armene, skrittet og rumpe.


Selv om varmeutslett er ikke en smertefull tilstan er det kløende og kan være veldig irriterende for en liten baby. Hvis du får utslett mellom bena når det blir varmt, og det er veldig irritert og nesten umulig å holde kjølig hva kan du gjøre? Hvis det ikke klør, sette noen aloe vera gel på det hvis du har noen, så bind den. Aloe vera gel er meget nyttig for utslett, særlig når de er forårsaket av solbrenthet.


Et utslett mellom beina , også kjent som gnagsår, oppstår når huden din, fuktig av svette, gnir mot andre hud eller klær. Det kan også forekomme som et resultat av svette og smuss seg fast i huden. Skjoldbruskkjertelen, thyroidea, er en sentral kjertel når det gjelder helse for alle pattedyr. Kjertelen er blant annet av stor betydning når det gjelder vektendring.


Dermatofyttinfeksjoner starter normalt mellom fjerde og femte tå og kan spres til huden på foten og hendene. I tillegg til et utslett, kan du oppleve hevet støt eller blemmer, kløe og hud som har blitt gnidd rå. Barnesykdom med utslett og feber som forårsakes av rubellaviruset. Det tar mellom to og tre uker fra man smittes, til sykdommen bryter ut. Når sykdommen bryter ut, får barnet gjerne lett feber samtidig som et småflekket utslett oppstår.


Utslettet starter som regel i ansiktet og sprer seg i løpet av et par dager til bryst, rygg, armer og ben.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg