onsdag 9. september 2015

Vegghylle bad

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar. Alltid lave priser og et stort utvalg!

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Hyller til bad for ethvert behov. Vi har baderomshylle i tre og hylle til badet i stål. Våre hyller til bad kommer også i forskjellige høyder slik at du også kan oppbevare ting oppover i høyden dersom du ønsker det.


Handle enkelt online hos ellos. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen.


Bad Baderomsinnredning vegghylle bad rett hyller krom Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.

På et lite bad kan vegghyller være et godt alternativ til for eksempel høyskap som kan bli massivt på liten plass. Gi rommet et personlig touch med hyller og vegghyller. Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker.


Bruk hyllene våre på en kreativ måte og forvandle den tomme plassen på veggen til et sted hvor du kan oppbevare og vise frem de tingene som betyr mest for deg. Vårt store utvalg av materialer og farger gjør at du kan finne akkurat den hyllen som egner seg best til dine behov. MAXBO har hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt. Bruk tomme vegger til oppbevaring og utstilling av favorittingene dine.


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Vegghyller Direkte fra Lager. Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Men faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av bolig. De er perfekte å innrede med når du vil spare plass hjemme eller fylle en tom vegg.


Stripe er en moderne, praktisk og tidløs vegghylle i sort metall. Stripe passer også godt i stuen eller på soverommet- et perfekt sted å plassere favoritt tingene dine! Med hyller, bokhyller og hyllesystem kan du enten velge å vise frem det du stiller på hyllen, eller skjule det ved å bruke korger eller kasser.

En ryddig garderobe i hjemmet er alfa og omega i hverdagen. Med hyller og hylleknekter holder du orden i boden, i hagen og ellers i huset. Vi fører et rikt utvalg av hyller og hylleknekter. VEGGHYLLE BAD RETT HYLLER KROM. Ting fører et stort utvalg av hyller og hylesystem.


Baderomshyller og noen andre ting du kanskje ikke visste du trengte. Pene vegghyller i matchende farger til baderomsmøblene fås i flere bredder og tre farger, hvit, antrasitt og svart eikefinér. Med skjulte beslag gir det et stilrent. Vipp hylle gir enkle oppbevaringsmuligheter til alle husets rom.


Den U-formede designen kombinert med det usynlig monterte festet gir hyllen et lett og flytende uttrykk. Trillebor traller og annen oppbevaring med hjul. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Eventuelle brudd på opphavsretten vil forfølges.


Med nye, myke håndklær, matchende badelaken og såper som dufter godt gir du badet et skikkelig løft. Nyoppusset eller ikke – detaljene kan forandre hele badet og det er ikke sikkert at du trenger å pusse det opp. Med tilbehør som speiler ønskene dine kan du lage et miljø som er koselig og gir ro til både kropp og sjel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg