onsdag 2. september 2015

Foret vinterdress voksen

En av våre bestselgere Ute vinterdress finner du her! Perfekt til barnehageansatte og de som tilbringer mye tid utendørs. Vi har merkevarene til riktig pris. Obs - Storhandel lønner seg. Bredt utvalg av Forét på Stylight.


Hos oss finner du et stort utvalg av Vinterdresser til barn. Se vårt utvalg her! Ute vattert dress er en varm og god vattert dress med vindtette og vanntette egenskaper. Dressen kan brukes til brett og skikjøring, lek i snø, på tur med hund i all slags vær - eller som utedress på jobb. Dette er av Norges mest solgte dresser til ansatte i barnehage.


Solid vinterkjeledress i 1 vannavstøtende polyester. Refleksbånd foran og bak samt varselgul overdel gjør at du blir godt synlig. Snølås nederst på bena og vanntette glidelåser. Romslig passform i en varm og vindtett vinterdress Tenson Dominic sitter godt på barnets kropp – romslig uten å være for posete. Påkledningen fungerer godt.


Barnet kan i stor grad klare det på egen hån men når borden i ermene skal over votter eller benåpningen skal over vinterstøvlene, trengs hjelp fra en voksen. Søk etter varmedress voksen på Kelkoo. Sammenlign tilbud på varmedress voksen fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Vi på Reima ønsker at barna skal kunne leke og bevege seg fritt ute, i all slags vær.


Derfor utvikler vi funksjonelle barneklær av høyeste kvalitet til vår, sommer, høst, og vinter. For å gi deg en best mulig opplevelse når du besøker nettsiden vår så bruker vi cookies. Ved å fortsette å bruke nettsiden samtykker du i bruken av cookies. Stange kjeledress til dame er en praktisk, vindtett og vanntett dress som som er komfortabel i all slags vær, og passer like bra på tur med hunden som utedress på jobb. Heldresser er populære til bruk for medarbeidere i barnehage og andre som tilbringer mye tid ute.


Termodress voksen : De beste termodressene for voksne, til gode priser! Kjeledresser fra blåkläder - Arbeidsklær som gjør din hverdag sikrere, enklere og bekvemmere. Riktig kled pen og ren, fra innerst til ytterst. Gode og rimelige varmedress som holder kroppen varm og kulda ute. Med en varmedress er du klar for all slags vintervær og aktiviteter – like godt egnet for engler i snøen som til aketuren eller kalde arbeidsdager utendørs.


Synlig og sikker - varselklær er for alle av Felleskjøpet. Minstemann som går til skolen en mørk vintermorgen, tenåringsjenta på hesteryggen, mor på kveldstur med hunden, og far på sin motoriserte (eller umotoriserte) tohjuling på full fart langs landeveien. Kjøpt ny for rundt år siden, har ligget lagret tørt siden dengang.


Skulder til skulder 59cm, håndledd til håndledd 167cm, skulder til fot 157cm. Lukking med glidelås og borrelås, haugevis av lommer, avtagbar hette. Dette er den nye typen barents kjeldress som både er varm og god på grunn av det tykke fóret, og helt regntett på grunn av ytterstoffet.


Vottene er myke og gode og har et deilig fleecefór. En komfortabel og funksjonell vinterdress fra Bergans. Denne herlige dressen er tilvirket i lett tolagskonstruksjon som barnet ditt kan leke og bevege seg i uten problem.


Dressen vil holde barnet ditt varm og tørr gjennom vinterens utelek, da den er foret , vann- og vindtett, samtidig som den har god pusteevne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg