mandag 21. september 2015

Easy garn oppskrifter

Få et uforpliktende tilbu BankID-signering. Elektronisk søknadsprosess, se alle våre låneprodukter. Lån til nye prosjekter. Sjekk vårt store utvalg og bestill i dag.


Stort utvalg og lave priser! Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe?

Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. Rask julegavestrikk på tykke pinner. NB: Dette er en digital samling av Easy mønstre, ikke et trykt hefte. Oppskriftene kan lastes ned gratis.


Det er tykt og mykt, men det går fort å strikke. Det passer svært godt til skjerf og luer. Del bilder av gensere, luer, votter, m. Tykt, mykt, og det går fort å strikke.

Easy egner seg svært godt til luer og skjerf, store og små plagg. EASY kalles ungdommens favoritt! Her finner du oversikt over en rekke ulike garn. Garantert lave priser og rask levering - Sjekk ut vårt store fargeutvalg! Passelig tykt sportsgarn, mykt og supergodt å strikke med.


Garnet er spesielt motstandsdyktig på slitasjeutsatte områder som for eksempel hæl, tå og ankel på skistrømper, knær på bukser eller gensere som brukes mye under andre tekstiler. Se våre beste oppskrifter på nett. Kjøp raskt og enkelt her!


Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Pickles - Strikkeoppskrifter og garn. Innstilling for informasjonskapsler.


Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering. Vil du handle Mayflower Easy Care Big, så kan du med fordel gjøre det på nettet. Vi forhandler dette myke ullgarn fra Mayflower, som er fremstilt av 1 ren ull. Dette produktet (Mayflower Easy Care Big Garn Unicolor 1Søtsuppe) har dessverre ingen beskrivelse ennå.


Hvis du har spørsmål klikk her. Anna har enda en gang utført et av sine kreative påfunn.

Se, og oppdag hvordan hun denne gangen har laget et flerfarget veggteppe av garn. Finn produktene i Deres lokale Søstrene. Stripegenseren fra vårt aller første Merinohefte er med i nye farger og litt justeringer på størrelsene. Du finner nyheter som Peplumgensere, Billies cardigan, stripete gensere i ulike garn og tykkelser, Fair Isle inspirert vest og patentgenser.


Dette er klær som passer i barnehage, skole og til mer festlige anledninger. Varianter vi er tom for blir automatisk borte fra oversikten, og kommer til syne igjen når vi får varen på lager. Ta kontakt hvis du har spørsmål, vi hjelper deg gjerne! Mange farger, garantert lavpris og lynrask levering. Sandnes Garn har lekt seg med herlige garn og farger, spennende mønstere og nye strukturer.


Resultatet ble en kolleksjon som reflekterer trendbildet, og er leken og inspirerende. Vi er nok mange som i en travel hverdag drømmer om små utflukter med godt strikketøy, ro og fred og tid til å la tankene fly. Med mengder av gratis oppskrifter på internett, med garn på tilbud eller garn allerede i hus, så kan det være greit å vite strikkefastheten for ulike garn. For å gjøre det enkelt har jeg laget meg oversikter som gjør valget enklere.


Med tiden blir oversikten kanskje også til hjelp når garn er gått ut av produksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg