fredag 18. september 2015

Badekar 135 cm

Badekar 135 cm

Kjøp badekar hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Flere modeller med ulik lengde og bredde. En ekstra sikkerhet når du bader eller dusjer. Festes enkelt med sugekopper.


Du kan velge å bygge det inn, slik at det blir en del av badet, eller så har vi og enkelte modeller med ende- og sidepanel, slik at det kan brukes som et frittstående badekar. For at du skal være trygg på at vi leverer badekar av høy kvalitet, tilbyr vi derfor års garanti, og vi lagerfører reservedeler like lenge. Synk ned i et deilig bad hver dag. SparMax leverer badekar i god kvalitet med badedybde som gjør at du synker godt ned i badekaret. Stilrene og flotte modeller som gjør badet ditt til en smykkesten.


Innebygd badekar , firkantet, ovalt eller frittstående badekar. Med bobler uten bobler. Det finnes mange varianter! Her ser du noen av dem.


Badekar 135 cm

Og lurer du på hvilket badekar som passer best hos deg? Balteco badekar er for frittstående montering med en overflate som er hvit matt og silkemyk. Uansett hvor stort bad du har, finnes det et badekar for deg. Velg mellom tradisjonelt badekar , frittstående badekar og massasjekar. Badekar er ikke hva det en gang var.


Svunnen er den tiden hvor nesten alle badekar var støpt i samme form, uten tanke på design. Borte er de dagene hvor bading fortonte seg som en nødvendighet og mindre som en gledelig adspredelse. Drømmer du om å synke ned i et badekar fylt til randen med deilig varmt dampende vann? Flisekompaniet har et stort utvalg av badekar i ulike størrelser, stiler og varianter.


Vi har alt fra enkle og rimelige badekar til mer eksklusive massasjekar. Overvejer du at købe et spaba så gå ikke glip af Danmarks største udvalg. Vi giver gerne råd og vejledning i forbindelse med dit køb af spabad. Vi fører store badekar og sma badekar i alt fra retro- og romantisk stil, til moderne og minimalistiske utgaver. Enten du går for en liten og enkel variant, eller du har større plass og ønsker et dusjkabinett med badekar , er du sikret å finne en dusj som passer for ditt hjem og din familie hos oss.


Et elegant frittstående badekar laget av høykvalitets sanitær akryl i en flott hvit farge. Et badekar på løvefødder er et smukt valg. Giv dig selv den perfekte badeoplevelse hver eneste dag og nyd den lækre følelse af et dejligt varmt karbad.


Badekar 135 cm

På utkikk etter dusjkabinett med badekar ? Maxkjøp har et stort utvalg av dusjkabinett med badekar i mange størrelser, design og prisklasser. Hos Maxkjøp finner du et dusjkabinett med badekar i god kvalitet til riktig pris. Vi har kvalitetsbadekar i alle utførelser og prisklasser.


Våre badekar er levert av anerkjente europeiske produsenter. Nedenfor kan det søkes på type badekar og på badekarets lengde. Gå direkte inn på produsent og deres serier om det ønskes andre størrelser eller løsninger. Vareutvalget kan variere fra sted til sted og noen produkter må påregnes leveringstid.


Salg af VVS produkter på nettet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg