onsdag 16. september 2015

Grilldress fretex

Klær og andre gaver som gis til Fretex deles ut via Frelsesarmeens sosiale arbeid. En del av bruktinntekten fra bruktsalget til Fretex , milloner kroner årlig, går også til det sosiale arbeidet. Fretex Grønland er vår første butikk i nettbutikken, sjekk ut varene deres her!


Hos oss er alle varer unike, vi kan derfor ikke reservere en vare før du kommer. Besøk en Fretex -butikk neste gang du trenger eller ønsker 80-talls klær, om det så er for å skape en mer individuell stil eller for å gjøre deg klar til temafesten. Husk også at du kan finne bruktfunn fra andre tiår, slik som unike plagg fra 70-tallet eller klær fra 50-tallet. Siste grilldress og flanellskjorte er blitt solgt på Fretex på Heggstadmyra. Grilldress for dame i retro stil.


Passer perfekt for 80-talls party. Inneholder bukse og jakke. En grilldress er et todelt kostyme, jakke med glidelås og bukse, som er formet slik at alle som bruker en slik, ser mer eller mindre ut som de har maken kroppsfasong. Bukse og jakke i blå og lilla velour med neon grønne detaljer. Materialet er gjerne elastisk,glatt og blankt, og det er strikk i livet på buksa, samt rundt håndledd og ankler.


Kan til og med ta grilldress med pumps og tennissokker. Fretex i Den Store Byen Her Øst for deg og stappe i. Fretex føler seg svindlet av trondheimsfirma: - Å bli lurt på denne måten er veldig surt. Nå er to ledere i selskapet siktet for grovt bedrageri. Da allerbeste Oda på Propeller for et halvt års tid siden foreslo å bruke t-skjorter fra Fretex som bandmerch, hadde jeg ingen anelse om at det skulle bli til en hel serie med videoer om gjenbruk, arbeidsopplæring, miljøvennlige ridere, grønne reiser, møbler og musikk. Då eg bodde på Toten for år sidan var det ein bruktbutikk på Lena.


Men anar jo ikkje om den er der no lenger. Men om den er der er det jo mogleg at dei har grilldress. Hmmm, tror jeg vet hvor du mener. Kanskje de har grilldress der?


Fikk velge lønn selv – takket nei. Et tiår med smarte bygg. Jeg vil faktisk anbefale Fretex. Mye Moro Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Ved at du fortsetter å bruke Mye-moro. Spar Kjøps Nyhetsbrev. Noen her inne om husker de? Rosa, pasteller, OVER ALT? Har hørt masse historier fra min kjære mor, om hvor kule de var.


Jeg lurer på om det er noen her som vet hvor man kan få tak i sånne idag? Tenkte meg en tur på Grunerløkka og prøve lykken i søndagsåpne butikker imorgen, men tar gjerne imot ti. Nå vet jeg for eksempel hvordan en grilldress er sydd! På Fretex kan du få den for kroner, sier Findal.


Les også: Her er den nye grilldress -kongen. Eksklusiv i mormors grilldress. Festivalen har vakse mykje sidan den starta for ti år sidan som ei bursdagsfeiring til ein av dei tre festivalsjefane, Oda Alisøy Søvig.


Dei siste åra har dei teke imot festivaldeltakarar heilt frå Tyskland og England.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg