fredag 11. september 2015

Krem mot arr etter kviser

Lei av lang kø på apoteket? Bestill krem mot kviser fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Riktige produkter for din hud - unik hudtest som gir deg tilpassede anbefalinger.

Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Arr kan for noen være skjemmende. Det finnes i dag gode produkter som kan redusere synligheten på arr. Både med tanke på forebygging av nye arr og demping av eldre arr. Har du et sår, bør du unngå solen eller dekke til området så fort skorpen på såret har falt av.


Les flere nyttige tips her. Sol kan forverre akne og akne- arr. Mange tror at sol hjelper mot akne, men det stemmer ikke.


Soling kan gi en uttørking som får huden til å se bedre ut, men dette er en forbigående reaksjon.

Blir du solbrent, kan dette forverre akne. Sol på akne- arr kan føre til at arrene blir mørkere, og dette vil sinke tilhelingsprosessen. Alle legemidler mot akne som tas som tablett krever resept fra lege. Antibiotika som hemmer bakterienes proteinsyntese.


Behandlingstid ved bruk av antibiotika mot kviser varierer fra person til person, men det er ikke uvanlig at en kur varer i en periode på 2-måneder. For med optimal og tidlig behandling av kviser kan arr unngås. Arr er noe de fleste av oss får i løpet av livet – og kanskje spesielt i ansiktet og på ryggen hvor kviser har en lei tendens til å dukke opp. Ifølge eksperten vil ikke arret kunne forsvinne, men det et par ting som kan gjøres for å redusere synligheten. Glem det gammeldagse tannkremtrikset mot kviser.


Men ikke klem på den! Kviser er et vanlig problem, og de aller fleste av oss får kviser på et eller annet tidspunkt i livet. Er man mye plaget med kviser bør man unngå å bruke fete kremer, for disse kan tette igjen talgkjertlene og føre til forverring. Barnemark, også kalt småmark eller oxyuris, er infeksjon med marken Enterobius vermicularis i tykktarmen. Det er en liten gulhvit mark.


Voksne individer måler 8-mm x mm. Mennesket er den eneste verten, og en person smittet med barnemark kan huse fra noen få til flere hundre mark. Har ikke dype arr etter kviser , men rødflekker etter kvisene jeg, så kanskje lettere å få det bort.


Nå er det slik at jeg omtrent ikke vil gå uten sminke, for jeg ser så jævla rød ut i tryne, tror jeg skal ha det litt verre til enn det er da, i følge kjæresten, men likevell.

Arr etter kviser kan ha mange ulike former, og det er av betydning for eventuell behandling. Behandling av arr er generelt vanskelig, og man må derfor ha realistiske forventninger. Opphøyde arr kan hos enkelte gjøres bedre ved å. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Det kan imidlertid komme etter relativt milde kviseplager, og hos de som er arvelig disponert.


Om man har kviser og tegn til kvisedannelse er det viktig å oppsøke en hudlege, da behandling av kviser er enklere enn behandling av arr. Kliniske studier har vist at rundt av befolkningen har arr etter kviser. Det kan likevel oppstå arr etter milde kviseplager, og de som er arvelig disponert. Mange som sliter med kviser har problemer med å finne en kvisekrem som fungerer. En del arr inntreffer etter uhell, og disse er det vanskelig å forebygge, men i forhold til det du har kontroll over, vil det viktigste du kan gjøre for å forebygge arr , være å unngå å klemme på kviser og sorte prikker.


Akne er ikke smittsomt. Sliter du med vedvarende utbrud mange kviser og hudormer bør du få reseptbelagte kremer. Hvilke virkestoffer bør man være på utkikk etter i en krem ved akneutbrudd? Man bør se etter en krem med salisylsyre, andre fruktsyrer samt vitamin A-syre (Retinol). Les mer: tips som gir deg perfekt hud.


GALT: Stopp klemmingen! Kviser skal alltid klemmes ut, så forsvinner de. Det kan gi deg arr , spesielt hvis du klemmer på det som ennå ikke har utviklet seg til kviser.


Betente kviser kan bli til byller (abcesser) ved klemming. For tiden er knapp hvis man vil unngå dype kviser og arr som er vanskelig å få fjernet. Azealinsyre er en fruktsyre med effekt mot lett til moderat akne plager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg