fredag 25. september 2015

Trebryllup gave

Nå har dere vært gift i fem år, og dere har fått en god stund sammen som ektefeller. Denne bryllupsdagen kalles for Trebryllup. Tenke å plante et tre sammen i hagen, og dere kan se treet vokse i takt med dere selv. Kanskje vil barn eller barnebarn klatre i treet om noen år.


Et lite tre er en flott gave , ellers så finnes det mange flotte gaver laget av tre enten det er oppbevaringseske, børdfjøl, veggklokke eller lysestake. Oversikt over alle bryllupsdager finner du her. Normalt har brudeparet laget en ønskeliste som er publisert i en eller flere butikker, eller gjort tilgjengelig på annen måte. Tenk enkelt når du skal finne frem til en passende gave til din kjære. Dette kan være så mangt, men blomster blir alltid godt mottatt.


Du kan for eksempel velge en bukett som symboliserer navnet på den bryllupsdagen dere feirer. Ull har vært en svært viktig del av bekledningen gjennom mange år. Særlig i kaldere strøk som Norge og Skandinavia. Ulla har spilt en stor og avgjørende rolle mellom ektefeller og deres familier.


Logg inn for å følge dette. Tilbake til innhold. Gaver av ektefeller til hverandre. Så hvis man skulle gjøre dette helt korrekt, vil det være å gi en gave av tinn etter år og av sølv etter 2 sier hun. Enkelte hevder at gullbryllup, år, og diamantbryllup, år, kalles dette fordi man som regel er på topp økonomisk på dette tidspunktet i livet.


Gullbryllup er etter år og et stort jubileum for alle de som oppnår det. Men det er ikke mange som får oppleve en slik dag. Tall fra SSB viser derimot at det bare er rundt prosent av alle ekteskap som får feire gullbryllup.


Bryllupsdag er dagen man inngår ekteskap, eller åremålsdag som feires og markeres etter hvor lenge man har vært gift. Graden av feiring preger navnet, slik at gull- er bedre enn papirbryllup. Har dere bryllupsdag snart? Hva med gaver i tråd med bryllupsdagens navn?


Her har vi samlet en liste over bryllupsdager - lenge leve kjærligheten! Feir alle deres bryllupsdager. La oss nå se hva slags gave alternativerkan, dersom paret bestemte seg for å gjøre dem atskilt fra hverandre. De første bryllupsdagene er tydeligvis ikke særlig verdt, og har fått navn som papir og lær.


Det trenger ikke være den store festen, men en dag som vies litt ekstra oppmerksomhet i form av at dere hyller hverandre og kjærligheten. En ekstra god middag (hjemme eller ute), et kinobesøk, en måneskinnstur, en liten gave , blomster mm. Lykke til med å hold kjærligheten til hverandre levende!


Dette er en liste over hva de enkelte årene betyr. Det å gi hverandre en liten gave for å minnes dagen for giftermålet gir forholdet fornyet glede. La gode minner fra dagen gjenskapes, med en romantisk middag eller en presang som blir husket.


Gjør bryllupsmarkeringen til en egen tradisjon og la deg inspirere av alle de mange ulike bryllupsdagene, hvert nytt bryllupsår feires med en egen. Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne or så vær snill og hjelpsom om du kan. Vi ser på ringen som et kjærlighets symbol på evig troskap og kjærlighet.


Ringen mentes å ha spesielle krefter til beskyttelse for onde makter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg