torsdag 24. september 2015

Ødelagt kompressor kjøleskap

Vi leverer kompressor til både private og til forhandlere. Ring oss for råd og veiledning. Her kan du logge inn. Og registrere deg som ny bruker. Les mer om våre betingelser.


Kan denne avgi nok varme til at skapet ikke blir kaldt nok?

Jeg har tatt ut pæra nå for å se om det gjør noen forskjell. Kompressoren høres ut å være ok, og frysen er (is)kald. Kjøleskapet mit hadde defekt temp sensor. Sett ett termometer inni kjøleskapet , så ser du om det er veldig mye kaldere inni der etter natta. Dersom kompressoren ikke starter, vil det som regel være fordi kjøleskapet ikke tar inn strøm, sier Gjertsen.


Du kan normalt se den fra baksiden, på høyde med den nederste skuffen i et kombiskap. Når du flytter kjøleskapet kan det komme væske inn i kompressoren , noe som ikke er bra, og hvis en starter kompressoren med væske i kan den ta kvelden. Ved å la kjøleskapet stå en stund renner eventuell væske ut av kompressoren.


Slik går den i syklus.

Hvis ikke kan det ødelegge kompressoren. Sikkert noen ingeniører som kan forklare. Men dette er også svaret på om man kan frakte et kjøleskap liggende - man kan det, bare man ikke starter det igjen før det har stått en god stund. I verste fall kan skapet bli helt ødelagt.


Det landsomfattende lagerfirmaet OK Minilager anbefaler hele timers ventetid på sine nettsider. De forklarer hvorfor slik: I et moderne kjøleskap blir væske flyttet til kondensatoren fra kompressoren når det tippes over. Hos oss finner du kjøleskap og frysere i forskjellige størrelser og varianter. Enten du har behov for et stort kjøleskap eller et lite kjøleskap , eller et frittstående eller integrert kjøleskap , har vi det du trenger. Dersom et slikt produkt kjøler dårlig er det bortkastet å bytte termostaten, men dersom det stopper helt kan det være en løsning.


De fleste nyere skap av kjente merker har ikke lenger termostat men styres av elektronikk som er tilkoplet sensore såkalte NTC motstander. Disse tar ganske liten plass og drar ikke så mye strøm i og med at de har en kompressor som fungerer på begge enhetene. Om du ikke har store fester ofte og fyller kjøleskapet proppfullt hver uke, så pleier det å være mer enn nok plass i et kombiskap til en vanlig familie på fire-fem personer.


Utstyr for bygg og anlegg, industri og bilbransjen. Stort utvalg og høy kvalitet. Bredt utvalg kompressorer av høy kvalitet. Se utvalget og bestill i vår nettbutikk!


Vi har det og mye mer her! Hansker, klær og sko til vern. Hjelmer, briller med mer.

Vaskemaskiner, kjøleskap , tørketrommel, komfyr, integrerte hvitevarer mm. Direkte fra eget lager til lavpris. I de fleste kjøleskap er at hvis den omgivende lufttemperatur, den fire grader Celsius, så at kompressoren er stanset helt. En ødelagt termostat En annen enkel kjøleskap reparere en ødelagt termostat.


Hvor lang tid varer kjøleskapet etter at kompressoren er erstattet? Alt avhenger av grundigheten og nøyaktigheten av arbeidet ditt. Hvis kjøleskapet Liebher Samsung eller noe annet ødelagt , vet du hvordan du skal erstatte kompressoren og fylle oljen. Hvis dette arbeidet virker komplisert for deg, må du ikke risikere og ringe til en. Hold kjøleskapet stående.


En ødelagt kompressor er en vanlig årsak til at kjøleskap tar kvelden og flytting av kjøleskapet kan være kilden til at det problemet oppstår. Ved flytting og lagring av kjøleskapet , prøve å minimere tilting av skapet. Du kommer til å trenge en lastetralle for å flytte det – ikke prøv kun med muskelkraft. Kjøp originale kjølesystem for kjøleskap og frysere fra Electrolux Shop. I går hadde jeg tydeligvis ikke lukket døren til kjøleskapet ordentlig, og den ble stående med en glipe noen timer mens jeg var ute.


Trodde temperaturen skulle gå opp igjen bare jeg lukket døren, men i dag er temperaturen enda høyere. Det kan enten være frittstående eller integrert. Det integrerte kjøleskapet monteres med et kjøkkenpanel i front, og er en mer diskret løsning i forhold til et frittstående kjøleskap som man tydelig ser i kjøkkenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg