tirsdag 29. september 2015

Blir man fortere brun av solarium

Solarium er som oftest sterkere enn naturlig sol. Sjansen er nok større for at du blir fortere brun i solarium , men det er også mer skadelig på huden! Derfor viktig å smøre seg inn med solkrem. Den mest utbredte kreftsykdommen blandt unge voksne er hudkreft, så for all del ver forsiktig.


Jeg solte meg i minutter for tre dager siden, da holdt jeg på å koke over og fikk tydelig skille.

I går tok jeg min og følte ikke jeg fikk noe farge eller tydeligere skille. Har tenkt å ta sol igjen i morgen. Men bare pass på så du ikke blir svid for det kan skje fortere enn du. Hvor lenge burde jeg ta? Vist du ikke bruker vifte blir du ofte mer svett, altså porene i huda åpner seg mer og det blir enklere for uv-strålene å gå gjennom huden å gjøre deg brun.


Stoppes delvis av atmosfæren og helt av glass. Sterkere på sommeren og midt på dagen.

Stimulerer dannelsen av D-vitamin. Gir at huden blir fortere trøtt og sliten. Skader hudens immunforsvar.


Ikke bare får det deg til å føle deg bra, men en økt i solarium kan ha en rekke positive helseeffekter. Den aller raskeste måten å bli påskebrun på, er selvsagt å sette seg i hytteveggen med fjeset strippet for faktor og sminke og bare nyte. Solen er på det sterkeste midt på dagen, og det er ikke mange minuttene som skal til før du kan se forskjell på vinterblek hud. Noen kler ikke en gang å være brun.


Man er født som man er født som man er for en grunn. Jeg blir sånn passe brun , men i sommer har jeg et mål å bli brunere enn den bruneste jenta i klassen. Men her er noen tips hvordan man blir fortere brun.


Blir man fortere brun i solarium hvis man bruker sololje? Bruke sololje i solarium – PointWorld mange vil jo bli fort brun , og da tar man solarium. Før hatet jeg solarium fordi jeg alltid ble svimmel og fikk vondt i hodet av. Hei, blir man fortere brun av å sole seg med sololje i solarium ? Det er ikke lov for barn under år å ta solarium.


Man kan bli fortere brun med babyolje, men det er generelt ikke anbefalt siden det ikke.

Jeg bruker ofte babyolje og sololje når jeg soler meg får å bli fortere brun :)Men ei venninne av meg sa at det ikke er lurt for da får man bare. Mange gode tips for å bli så brun som mulig på sommeren: Ligge i sjøen og sole. SVAR: Hei jente år. Du spør om det er noe du kan gjøre for å bli fortere brun.


Det viktigste du kan gjøre, er å bruke så høy solfaktor som mulig for å ikke bli brent, og skade huden din. Jeg husker at noen sa til meg en gang at en ikke blir brun på de delene av kroppen som ligger nedpå plasten i solariumet! Og med min kropp, så blir det betydelig mer enn bare skuldre, rumpe og legger. Og siden jeg har fått den oppfatningen, så har jeg ikke trurt å ta sol på mange år!


Kremene til Brun og Blid funker ganske bra, men de er litt dyre. Her er mine tips til å blir fortere brun ute i sola som jeg bruker selv. Bruk solkrem med lav faktor Hvis du er som meg som ikke blir lett brent kan du bruke solkrem med lav faktor som gjør deg fortere brun. Av og til soler jeg meg uten solkrem, i hvert fall her i Norge.


Men ulempen med å ikke bruke solkrem er at det ikke er bra for huden. Mange sliter med at enkelte deler av kroppen ikke blir brun , mens resten av kroppen blir brun av sommersola. Det kan skyldes en tidligere solskade, gener, eller for lite eksponering for sol på. Så vidt jeg vet har betakaroten liten eller ingen effekt på pigmentcellene. Det er den gradvise herdingen av huden du får når du soler deg over lang tid som gir huden økt beskyttelse.


Soler du deg både i solarium og i Syden, blir den totale belastningen på huden stor og risikoen for hudkreft øker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg